Beschikbaar

Wijnstraat 96 C & D

Centrum, Rotterdam

Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-0
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-1
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-2
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-3
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-4
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-5
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-6
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-7
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-8
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-9
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-10
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-11
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-12
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-13
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-14
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-15
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-16
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-17
Wijnstraat 96 C & D, Rotterdam foto-18

Omschrijving

Grijp deze unieke kans om jouw bedrijf te laten groeien in een stoere kantoorruimte van 240m², gelegen op de tweede etage van het prestigieuze Coloniahuis aan de Wijnstraat 96 C/D, op een A-locatie in het hart van de stad. Het Coloniahuis, een icoon van de naoorlogse architectuur, combineert historische allure met een hedendaags jasje, waardoor het een inspirerende werkomgeving biedt.

Locatie en bereikbaarheid:
Het Coloniahuis bevindt zich op een ideale locatie, prachtig gesitueerd tussen het bruisende stadscentrum en het dynamische Wijnhaveneiland. De metrostations Beurs en Blaak liggen op slechts 5 minuten loopafstand, wat zorgt voor uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Deze nabijheid tot belangrijke vervoersknooppunten maakt het Coloniahuis een perfecte keuze voor bedrijven die waarde hechten aan gemak en toegankelijkheid.

Indeling en voorzieningen:
- Een royale kantoorruimte van circa 230 m² op de tweede verdieping. De ruimte is flexibel in te delen; met uitzondering van de wanden naast het trappenhuis en bij de toiletgroep, kun je eenvoudig extra kamers creëren of bestaande ruimtes uitbreiden. Indien gewenst, verwijderen we de tussenwanden (behalve die bij het trappenhuis en de toiletten) voor jou. Een uniek voordeel: het kantoor beschikt over twee ingangen vanuit het trappenhuis, wat zorgt voor extra flexibiliteit in hoe je de ruimte gebruikt.
 - De vloerbedekking die je op de foto's ziet, kan op wens worden verwijderd, waaronder een betonnen vloer schuilgaat met een industriële uitstraling.
 - Optioneel zijn diverse bergingen in de kelder van het gebouw te huur.
 - Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
 - Pantry met close-in boiler, koelkast en vaatwasser.*
 - Toiletgroep met 2 wc's.
 - Radiatoren/verwarming middels stadsverwarming.
- Privé berging in de kelder van ca. 10 m² VVO. De kelder is middels de lift of de trap te bereiken.
 
 *De voorzieningen met een ster behoren niet tot het gehuurde en mogen kosteloos gebruikt worden door de huurder. Reparatie, onderhoud of vervanging zijn de verantwoordelijkheid van de huurder.

Bestemming en gebruik:
- Volgens het bestemmingsplan Waterstad valt het gehuurde onder de bestemming “Centrum 1”.
 - Het gehuurde kan conform bestemmingsplan gebruikt worden als: kantoor of voor maatschappelijke voorzieningen zoals onderwijs, religie en gezondheidszorg.

Voorwaarden:
- Huurprijs: € 2.875,- per maand excl. BTW.
- Voorschot servicekosten: € 850,- per maand excl. BTW inclusief onder meer het voorschot voor warmte, elektra en water.
- Omzetbelasting: over de huurprijs en eventuele servicekosten is 21% omzetbelasting verschuldigd, waarbij de mogelijkheid bestaat voor onbelaste verhuur tegen betaling van een nader te bepalen btw-compensatie.
- Huurperiode: zowel een flexibele als langdurige huurperiode zijn mogelijk.
- Opzegtermijn: twaalf maanden, kortere periodes zijn bespreekbaar.
- Waarborgsom: gelijk aan drie keer de maandelijkse betaalverplichting.
- Huurcontract: op basis van het meest recente ROZ-model.

Interesse?
Neem contact op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging. Een bedrijfsruimte om van te genieten wacht op jou!
Tobias Werner

Tobias

Tobias Werner

Eigenaar

tobias@perfectrent.nl

+31 6 12 32 84 66

Ik waardeer de vrijheid om het juiste te doen. Niet te hoeven doen wat nu het meeste oplevert, maar wat op termijn het beste is. Telkens een stukje beter worden, als bedrijf en persoon, geeft me energie. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk vader, rijd ik motor langs de Moezel en kom ik tot rust met de Wim Hof Methode. Weetje: Ik baal ervan dat ik met begin 30 nog steeds geen baard heb!

https://www.linkedin.com/in/tobias-werner-0421b935

Voorwaarden

Overdracht

Prijs
€ 2.875 p.m.
Status
Beschikbaar
Oplevering
per direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
240m²

Energie

Energielabel
A
}

Geïntereseerd in deze bedrijfsruimte?
Stuur ons een bericht!

We kijken ernaar uit van je te horen en reageren binnen 2 werkdagen.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Wijnstraat 96 C & D", "zipCode": "", "city": "Rotterdam", "lat": "0", "lng": "0" } ]
[ { "featureType": "landscape", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "stylers": [ { "hue": "#00aaff" }, { "saturation": -100 }, { "gamma": 2.15 }, { "lightness": 12 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "lightness": 0 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "lightness": 57 } ] }, { "featureType": "poi.park", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "color": "#deecdb" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#e0f1f9" } ] } ]