visuals beleggers-bog 1920x800
Verhuur BOG

Jouw commercieel vastgoed verhuren met vertrouwen: leegstand voorkomen en betrouwbare huurders

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van jouw bedrijfspanden? Dit mag je van ons verwachten: 

 • Leegstand voorkomen: Met doordachte verhuuradviezen en een proactieve aanpak minimaliseren wij leegstand.
 • Betrouwbare huurders: Wij waarborgen de kwaliteit van huurders door een grondige screening.
 • Sparringspartner: We denken graag met je mee, of het gaat om scherpe onderhandelingen of een waterdichte juridische afhandeling.
 • Bewezen trackrecord: Vertrouw op onze ervaring in de verhuurmakelaardij sinds 2010 en meer dan 500 uitstekende reviews.

Ontdek de meerwaarde van Perfect Rent bij het verhuren van jouw bedrijfsruimtes, of het nu kantoren, bedrijfshallen of andere soorten BOG betreft.

Gemiddeld 9.5

Onze klanten aan het woord

content beleggers-bog1 900x900

Bedrijfsmakelaar in Rotterdam en omstreken

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van diverse soorten commercieel vastgoed in Rotterdam en omliggende gemeenten zoals Schiedam, Capelle a/d IJssel en Dordrecht. Onze objecten variëren van 10 tot 10.000 m² en omvatten onder andere:

 • Kantoorruimtes, zowel multi- als single-tenant
 • Winkelruimtes
 • Bedrijfspanden, opslagruimtes en logistiek vastgoed
 • Maatschappelijk vastgoed

Ons zoekersbestand bestaat voornamelijk uit huurders die zich voor de lange termijn willen vestigen.

content beleggers-bog2 900x900

Minimale leegstand

Sinds 2010 hebben wij in de woningverhuur geleerd hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen. Een woning moet binnen een maand opnieuw verhuurd zijn en maandenlange leegstand is ondenkbaar. Deze slagvaardigheid is verankerd in ons DNA en we passen dit eveneens toe in de verhuur van bedrijfsobjecten.

Bij ons heb je één vast aanspreekpunt voor de verhuur van jouw bedrijfsobject, wat de communicatielijnen kort houdt en resulteert in een vloeiende afhandeling van het verhuurproces. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een moeizame verhuur, dan evalueren we maandelijks samen met jou de verhuurstrategie om tot de beste oplossing te komen.

Maximale zichtbaarheid van jouw commercieel vastgoed

Jouw vastgoed verdient aandacht. Wij zetten het in de spotlight:

 • Perfectrent.nl
 • Bedrijven die bij ons een zoekprofiel hebben aangemaakt
 • FundaInBusiness
 • Bedrijfspand.com
 • Bedrijfsvastgoed.nl
 • Huurbieding.nl (optioneel)
 • Banners

Via onze partners krijg je toegang tot de volledige bandbreedte van media, waaronder:

 • Video's
 • (3D) plattegronden
 • Artist impressions
 • Virtuele tours
 • Drone shoots
content beleggers-bog5 900x900

Scherp onderhandelen en grondig screenen

Wij beoordelen huurvoorstellen en kandidaten alsof we zelf beleggers zijn. Dit houdt in dat we kritische vragen stellen, zoals:

 • Zijn incentives werkelijk noodzakelijk?
 • Is de huurder op de lange termijn financieel stabiel?

Een grondige screening van mogelijke BOG-huurders voorkomt niet alleen financiële problemen, maar ook illegale activiteiten in jouw bedrijfsobject. Daarom gaan we in gesprek met huurders om hun verdienmodel te begrijpen, analyseren we hun jaarcijfers en verifiëren deze bij externe accountants. Pas wanneer wij van mening zijn dat het een verstandige deal is, adviseren wij deze ook aan jou.

Kies voor Perfect Rent

Juridisch sterk

Bij ons ben je verzekerd van juridisch sterke contracten. We adviseren je proactief over onder andere looptijden, servicekosten en bijzondere bepalingen. Als er sprake is van uitzonderlijke situaties, laten we het contract dubbel checken door onze externe jurist. Bovendien worden al onze contracten intern gecontroleerd middels het 4-ogen principe, zodat eventuele fouten tijdig worden opgespoord en vermeden.

Ook nadat het contract getekend is, blijven we je graag ondersteunen als sparringpartner op juridisch vlak. Met onze jarenlange ervaring in de verhuur en het beheer van BOG kunnen we je waardevol advies bieden.

Duidelijke inspecties

Bij Perfect Rent zorgen we voor een heldere start en afronding van elk huurcontract door middel van zorgvuldige inspecties. Je krijgt van ons een inspectierapport met een zeer uitgebreid fotoverslag waarin de conditie van het bedrijfspand duidelijk wordt weergegeven. We maken ook heldere afspraken over de overname van inventaris en de  onderhoudsverantwoordelijkheden. Zo hebben jij en de huurder duidelijkheid en voorkomen we onnodige discussies. 

content beleggers-bog6 900x900

Tarief voor het succesvol verhuren van jouw commercieel vastgoed

Voor het succesvol verhuren van een bedrijfsruimte hanteren wij eenmalig 16% exclusief BTW van de jaarhuur op basis van 'no cure, no pay'. Daarnaast worden de volgende diensten tegen inkoopprijs doorbelast:

 • Fotografie/videografie, drone-shoots en artist impressions
 • Plattegronden, inclusief virtual reality-opties
 • Verhuurbanners
 • Plaatsingskosten op externe websites, zoals FundaInBusiness

Wij bieden ook de mogelijkheid van collegiale verhuur, waarbij wij een vergoeding van 8% van de jaarhuur in rekening brengen als de verhuur door een collega-makelaar wordt gedaan.

Stappenplan

1. Kennismaking

We leren elkaar graag kennen! Na een telefonische kennismaking, ontmoeten we elkaar persoonlijk en bespreken we de wensen om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. 

2. Verhuurstrategie op maat 

Na de opname van jouw bedrijfsobject ontvang je onze verhuurstrategie inclusief tips om de verhuurbaarheid te verbeteren. We bespreken samen de soort huurvoorwaarden welke bij jouw situatie passen.

3. Marketing

We schrijven een pakkende advertentietekst en laten breedhoekfoto’s en een plattegrond maken. Mag het meer zijn? Wij regelen ook graag video’s, virtual reality tours en banners! Binnen 3 werkdagen daarna staat jouw bedrijfsruimte online op alle relevante platforms en onder de aandacht bij potentiële huurders.

4. Huurderselectie

Wij bezichtigen jouw bedrijfsruimte met potentiële huurders en screenen hen uitgebreid om een betrouwbare huurder te vinden. Als de verhuursnelheid tegenvalt, werken we samen aan een actieplan om leegstand te voorkomen.

5. Voorstel en kennismaking

Als we een geschikte huurder hebben gevonden, ontvang je een compleet voorstel met de huurderscheck en huurvoorwaarden. Op verzoek plannen we een persoonlijke kennismaking tussen jou en de huurder in. Na eventuele onderhandelingen en jouw akkoord op de huurder stellen wij een concept huurovereenkomst op.

6. Oplevering

Wij zorgen voor de oplevering van de bedrijfsruimte aan de nieuwe huurder en stellen een gedetailleerd inspectierapport op met meer dan 100 foto’s. Voor de oplevering ontvang je al de eerste huur en waarborgsom van de huurder. Geniet van jouw nieuwe huurder!

 

Ontdek tips voor vastgoedbeleggers in onze kennisbank

Wil je ook genieten van minimale leegstand en betrouwbare huurders?

Bij ons mag je rekenen op betrouwbare huurders en minimale leegstand. Met onze ervaring sinds 2010 in de verhuurmakkelaardij en meer dan 500 uitstekende beoordelingen zijn we een bewezen partner. 

Neem vandaag contact op en zet de eerste stap. Laat ons je terugbellen of vul onderstaand contactformulier in.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms