visuals mensen-en-visie 1920x800
Over ons

Mensen laten genieten van vastgoed

Als vastgoedbedrijf zijn wij er voor jou. Bij ons huur je met gemak, verhuur je met vertrouwen en beheren wij je vastgoed zo dat het klaar is voor vandaag en de toekomst. 

13

Jaar trackrecord

6

Collega’s

9+

Gemiddelde beoordeling

Ons verhaal

In 2010 begon Tobias Perfect Rent vanuit zijn studentenkamer met één helder doel: huurders en verhuurders beter van dienst zijn. De toewijding om te blijven verbeteren zit tot op vandaag in ons DNA. 

Bij Perfect Rent zijn we overtuigd van de waardevolle rol die we als vastgoedbedrijf kunnen spelen in het leven van de mensen met wie we samenwerken. We streven ernaar om mensen niet alleen een plek te bieden om in te wonen, te werken of te investeren, maar een plek waar ze van kunnen genieten - nu en in de toekomst. 

Onze filosofie is simpel: behandel anderen goed en het goede komt terug.

Onze identiteit

Vooruitstrevend

We hebben een onvermoeibare drang naar verbetering. Door innovatieve technologieën te omarmen en een kritische blik op onze processen en diensten, blijven we onszelf uitdagen om de lat steeds een stukje hoger te leggen.

Slagvaardig

We laten de mensen met wie we werken niet lang wachten. Om snel te kunnen schakelen zijn we van nature gestructureerd en werken we met genoeg mensen.  

Kundig

Met diepgaande kennis geven we waardevolle adviezen en nemen we de juiste besluiten. We investeren hiervoor voortdurend in de expertise van onze mensen en systemen. 

Ons team

Anthony Biekman

Anthony

Anthony Biekman

Vastgoedmanager

anthony@perfectrent.nl

+31 6 81 01 32 46

Als vastgoedbeheerder streef ik ernaar om eigenaren en huurders onbezorgd beheer te bieden en mooie resultaten voor hen te behalen. Ik ervaar veel voldoening wanneer ik de waardering van klanten voel bij ons gezamenlijk succes. In mijn vrije tijd speel ik graag nog steeds voetbal, wat geen verrassing zal zijn als ik zeg dat ik vroeger profvoetballer was. Daarnaast verhuur ik tipitentjes voor kinderfeestjes. Leuk weetje: ik ben een liefhebber van de Surinaamse keuken en klassieke muziek.

https://www.linkedin.com/in/anthony-b-181437172/

Jelle Zoetemeijer

Jelle

Jelle Zoetemeijer

Vastgoedmanager

jelle@perfectrent.nl

+31 6 55 05 77 30

Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met huurders en eigenaren, zodat ze zich begrepen voelen en erop kunnen vertrouwen dat ik op hun belangen let. Buiten mijn werk houd ik van een lekkere wandeling, squashen of zeilen. Ook speel ik in het weekend graag de keukenprinses. Weetje: als gepensioneerde waterscout kan ik met een schoenveter vuur maken.

https://www.linkedin.com/in/jellezoetemeijer/

Sander Peek

Sander

Sander Peek

Verhuurmakelaar

sander@perfectrent.nl

+31 6 37 31 93 59

Ik houd van het contact met mensen en het bedenken van slimme oplossingen. Het is prachtig om klanten echt te leren kennen en te begrijpen. Na mijn werk heb ik beide handen vol met mijn twee lieve dochters en veel leuke vrienden en kennissen. Weetje: In de auto blèr ik met snoeiharde rockmuziek.

https://www.linkedin.com/in/sander-peek-05795022/

Tobias Werner

Tobias

Tobias Werner

Eigenaar

tobias@perfectrent.nl

+31 6 12 32 84 66

Ik waardeer de vrijheid om het juiste te doen. Niet te hoeven doen wat nu het meeste oplevert, maar wat op termijn het beste is. Telkens een stukje beter worden, als bedrijf en persoon, geeft me energie. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk vader, rijd ik motor langs de Moezel en kom ik tot rust met de Wim Hof Methode. Weetje: Ik baal ervan dat ik met begin 30 nog steeds geen baard heb!

https://www.linkedin.com/in/tobias-werner-0421b935

Stephanie Wortelboer

Stephanie

Stephanie Wortelboer

Verhuurmakelaar

stephanie@perfectrent.nl

+31 6 28 10 01 69

https://www.linkedin.com/search/results/all/?fetchDeterministicClustersOnly=true&heroEntityKey=urn%3Ali%3Afsd_profile%3AACoAABN937sBu3Yvd3TNYvfYCfVHmPclIOrhvoo&keywords=stephanie%20wortelboer&origin=RICH_QUERY_SUGGESTION&position=1&searchId=5aaafdc3-7c13-4f39-bbb8-40d96e8168b9&sid=w2r&spellCorrectionEnabled=false

Nova Spaans

Nova

Nova Spaans

Verhuurmakelaar

nova@perfectrent.nl

+31 6 15 61 48 68

https://www.linkedin.com/in/nova-spaans-bbba80144/