visuals mensen-en-visie 1920x800
Over ons

Mensen laten genieten van vastgoed

Als vastgoedbedrijf zijn wij er voor jou. Bij ons huur je met gemak, verhuur je met vertrouwen en beheren wij je vastgoed zo dat het klaar is voor vandaag en de toekomst. 

13

Jaar trackrecord

6

Collega’s

9+

Gemiddelde beoordeling

Ons verhaal

In 2010 begon Tobias Perfect Rent vanuit zijn studentenkamer met één helder doel: huurders en verhuurders beter van dienst zijn. De toewijding om te blijven verbeteren zit tot op vandaag in ons DNA. 

Bij Perfect Rent zijn we overtuigd van de waardevolle rol die we als vastgoedbedrijf kunnen spelen in het leven van de mensen met wie we samenwerken. We streven ernaar om mensen niet alleen een plek te bieden om in te wonen, te werken of te investeren, maar een plek waar ze van kunnen genieten - nu en in de toekomst. 

Onze filosofie is simpel: behandel anderen goed en het goede komt terug.

Onze identiteit

Vooruitstrevend

We hebben een onvermoeibare drang naar verbetering. Door innovatieve technologieën te omarmen en een kritische blik op onze processen en diensten, blijven we onszelf uitdagen om de lat steeds een stukje hoger te leggen.

Slagvaardig

We laten de mensen met wie we werken niet lang wachten. Om snel te kunnen schakelen zijn we van nature gestructureerd en werken we met genoeg mensen.  

Kundig

Met diepgaande kennis geven we waardevolle adviezen en nemen we de juiste besluiten. We investeren hiervoor voortdurend in de expertise van onze mensen en systemen. 

Ons team

Anthony Biekman

Anthony

Anthony Biekman

Vastgoedmanager

beheer@perfectrent.nl

+31 6 81 01 32 46

Als vastgoedbeheerder streef ik ernaar om eigenaren en huurders onbezorgd beheer te bieden en mooie resultaten voor hen te behalen. Ik ervaar veel voldoening wanneer ik de waardering van klanten voel bij ons gezamenlijk succes. In mijn vrije tijd speel ik graag nog steeds voetbal, wat geen verrassing zal zijn als ik zeg dat ik vroeger profvoetballer was. Daarnaast verhuur ik tipitentjes voor kinderfeestjes. Leuk weetje: ik ben een liefhebber van de Surinaamse keuken en klassieke muziek.

https://www.linkedin.com/in/anthony-b-181437172/

Sophie Kroondijk

Sophie

Sophie Kroondijk

Vastgoedmanager

beheer@perfectrent.nl

+31 6 55 05 77 30

https://www.linkedin.com/in/sophie-kroondijk-b434b7108/

Sander Peek

Sander

Sander Peek

Verhuurmakelaar

verhuur@perfectrent.nl

+31 6 37 31 93 59

Ik houd van het contact met mensen en het bedenken van slimme oplossingen. Het is prachtig om klanten echt te leren kennen en te begrijpen. Buiten het werk om heb ik mijn handen vol aan mijn twee lieve dochters en veel leuke vrienden en kennissen. Weetje: In de auto blèr ik graag mee met snoeiharde rockmuziek.

https://www.linkedin.com/in/sander-peek-05795022/

Stephanie Wortelboer

Stephanie

Stephanie Wortelboer

Verhuurmakelaar

verhuur@perfectrent.nl

+31 6 28 10 01 69

Met een achtergrond in vastgoed en een hart dat klopt voor mensen, voel ik me volledig op mijn plek in mijn functie als verhuurmakelaar.

Ik geloof in het belang van “woongenot”. Een huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, waar dromen worden waargemaakt en waar mensen zich écht thuis voelen. Daarom zet ik me volledig in om ervoor te zorgen dat mensen zich volledig kunnen verbinden met hun nieuwe thuis!

Naast mijn werk sport ik een paar keer per week, ga ik graag uit eten en doe ik het liefst heel veel leuke dingen met familie en vrienden 😊.

https://www.linkedin.com/search/results/all/?fetchDeterministicClustersOnly=true&heroEntityKey=urn%3Ali%3Afsd_profile%3AACoAABN937sBu3Yvd3TNYvfYCfVHmPclIOrhvoo&keywords=stephanie%20wortelboer&origin=RICH_QUERY_SUGGESTION&position=1&searchId=5aaafdc3-7c13-4f39-bbb8-40d96e8168b9&sid=w2r&spellCorrectionEnabled=false

Nova Spaans

Nova

Nova Spaans

Verhuurmakelaar

verhuur@perfectrent.nl

+31 6 15 61 48 68

Als verhuurmakelaar bij Perfect Rent komen mijn passie voor vastgoed en liefde voor het werken met mensen goed samen. In mijn rol help ik zowel verhuurder, als potentiële huurder bij het vinden van de perfecte match en hier haal ik veel energie uit.

In mijn vrije tijd geniet ik van koken, het ontdekken van nieuwe restaurants en quality time met mijn geliefde kat, Miso.

Hopelijk tot snel!

https://www.linkedin.com/in/nova-spaans-bbba80144/

Tobias Werner

Tobias

Tobias Werner

Eigenaar

tobias@perfectrent.nl

+31 6 12 32 84 66

Ik waardeer de vrijheid om het juiste te doen. Niet te hoeven doen wat nu het meeste oplevert, maar wat op termijn het beste is. Telkens een stukje beter worden, als bedrijf en persoon, geeft me energie. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk vader, rijd ik motor langs de Moezel en kom ik tot rust met de Wim Hof Methode. Weetje: Ik baal ervan dat ik met begin 30 nog steeds geen baard heb!

https://www.linkedin.com/in/tobias-werner-0421b935