Over ons

Perfectrent verhuurt en beheert vastgoed in de regio Rotterdam. Wij werken voor particulieren, professionele beleggers en vastgoedondernemingen met als gezamenlijke noemer “goed verhuurderschap”. In de verhuur zijn wij gespecialiseerd in woningen. In het beheer richten wij ons op complexmatig vastgoed, zowel residentieel als ook commercieel.

Ons streven is de waarde die vastgoed aan mensen biedt te maximaliseren. Huurders ervaren waarde door woongenot en verhuurders door succesvolle beleggingen met zo min mogelijk zorgen.

 

Wat we doen, willen we goed doen. Begrip, aandacht en kennis staan daarom centraal in ons werk. Werkelijk begrip van de ander laat ons in het juiste belang handelen. Wij werken met aandacht door lokale specialisatie, structuur en een verantwoord aantal objecten. Vraagstukken beantwoorden wij door het voortdurend verzamelen en delen van kennis.

Ons bedrijf is in 2010 opgericht door Tobias Werner. Destijds begon hij Studyrent met als doel medestudenten een fijne huurervaring te bieden. Sinds 2016 benaderen wij een bredere markt onder de naam Perfectrent en bieden wij tevens beheer aan. Elk jaar maximaliseren wij de waarde van vastgoed voor meer mensen. Met plezier in ons werk en behoud van onze identiteit blijven wij deze weg volgen. 

Maak kennis met het team


Kirsten
Verhuurmakelaar

“Onder constructie”
Achtergrond: Tourisme
Vrije tijd: Brabander

Sander
Verhuurmakelaar

“De man met de 1.000 kennissen”
Achtergrond: Sales
Vrije tijd: Hockey coach

aniek
Aniek
Verhuurmakelaar

“The Young & Professional”
Achtergrond: Vastgoed
Vrije tijd: Bingewatcher

Jennifer
Verhuurmakelaar/Beheerder

“Rotterdammert”
Achtergrond: Bouwkunde & Architectuur
Vrije tijd: Terrasjespakker

nick
Nick
Beheerder

“Anti-stress kip”
Achtergrond: Hospitality Management
Vrije tijd: Vespa restaurateur

tobias
Tobias
Eigenaar/Baasje

“Mr. Perfect(rent)”
Achtergrond: Economie
Vrije tijd: Tennisspeler

BENIEUWD HOE WIJ TE WERK GAAN?