visuals beleggers-beheer 1920x800
Beheer

Jouw vastgoed beheren met oog op de toekomst: tevreden huurders, rust en rendement

Zoek je een partner die het voortouw neemt in het vastgoedbeheer en die verder kijkt dan vandaag? Dit mag je van ons verwachten:

 • Tevreden huurders: Wij zorgen voor goed onderhouden woningen en bedrijfsruimtes en een slagvaardige service. Het resultaat? Huurders die zich echt thuis voelen.
 • Rust: Wij nemen de verhuur en het vastgoedbeheer uit handen van begin tot eind. Laat ons het voortouw nemen en focus op wat voor jou belangrijk is. 
 • Rendement: Onze doordachte aanpak bespaart onnodige kosten en verhoogd de waarde van jouw vastgoed, nu en in de toekomst.
 • Bewezen trackrecord: Vertrouw op onze ervaring in het vastgoedbeheer sinds 2016 en meer dan 500 uitstekende reviews.

Ons vastgoedbeheer is beschikbaar voor portefeuilles vanaf 10 eenheden. Ontdek de meerwaarde van Perfect Rent in het vastgoedbeheer van jouw woningen en bedrijfsruimten.

300+

Objecten in beheer

< 1%

Leegstand

1

Werkdag reactietijd op nieuwe verzoeken

Gemiddeld 9.5

Deze klanten gingen jou voor

Perfect Rent is een geweldige partij voor het beheer van ons vastgoed. Met Perfect Rent verloopt de bedrijfsvoering harmonieus: Perfect Rent kijkt vooruit om problemen in de toekomst te voorkomen en zoekt proactief naar kansen om waarde te creëren voor ons, de eigenaren. Het vinden van geschikte huurders, het beheren van contact met huurders, het beheren van de administratieve processen en het onderhoud zijn van hoge kwaliteit. Bovendien levert Perfect Rent deze waarde voor ons als eigenaren zonder in te leveren op de waarde voor huurders, wat tegenwoordig zeldzaam is. Tot slot gebruikt Perfect Rent de software Bloxs, die gemakkelijk te gebruiken is voor eigenaren en ons in staat stelt dashboards te bouwen voor continu actuele gegevensinzichten. Deze inzichten besparen ons enorm veel tijd voor het beheren van de dagelijkse bedrijfsvoering en geven ons essentiële inzichten voor strategische beslissingen.

ADG Beheer

We zijn erg blij met de manier waarop Perfectrent omgaat met ons onroerend goed en het verhuurproces van onze units, 5-sterren service. Grote dank aan Tobias en het hele team voor hun geweldige werk.

Arthur de Voogd

Een gijn bedrijf met leuke mensen die enorm hun best doen!

Cascade (Belegger)

Ik ben heel blij met Perfect Rent als beheerder. Een veel fijnere ervaring dan met onze vorige beheerder! De mensen van Perfect Rent reageren snel, zijn betrokken, proactief en meedenkend met ons als huurders en staan open voor ideeën qua verbeteringen aan ons als pand en als er iets moet gebeuren, dan schakelen zij ook snel mensen in om de klacht te verhelpen, of in de toekomst te voorkomen. Een open, snelle en prettige communicatie is het met hen.

Irene Hofman (Huurder)

Kies daarom Perfect Rent als vastgoedbeheerder

content beleggers-beheer1 900x900

Het voordeel van verhuur en beheer onder één dak

Bij Perfect Rent vind je vastgoedbeheer en verhuur onder één vertrouwd dak. Zo geniet je van het gemak van één aanspreekpunt en heb je direct toegang tot alle expertise die nodig is voor jouw vastgoedportefeuille.

Wil je laagdrempelig kennismaken met ons bedrijf? Verhuur dan eens een woning of bedrijfspand met ons, zonder dat je direct het vastgoedbeheer hoeft uit te besteden.

Vastgoedbeheer dat zich terugverdient

We zijn een kwaliteitsvechter. Zodat jij kan genieten van rust en een gezond rendement.

 • Lagere onderhoudskosten: Periodiek onderhoud voorkomt schade. Zorgvuldige aanbesteding en directe oplossing van klachten zorgen voor kostenbesparing.
 • Minder verhuurkosten: Tevreden huurders blijven langer, waardoor je minder vaak op zoek moet naar nieuwe bewoners.
 • Minder kosten door wanbetaling: Strak debiteurenbeheer en een strenge huurdersscreening verminderen het risico op gemiste inkomsten.
 • Minder administratiekosten: Geen onnodige dubbele administratie meer door onze gestroomlijnde BTW-aangiften en jaarrekeningen voor jouw boekhouder.
 • Meer inkomsten uit verhuur: Onze doordachte verhuurstrategie en renovatieadviezen verhogen je opbrengsten.
 • Minder leegstand: Korte lijnen met onze verhuurmakelaars zorgen voor een snellere invulling van jouw vastgoed.

Tarieven vastgoedbeheer

Woningen

5 tot 6% van de huurstroom

BOG

 2 tot 5% van de huurstroom

*Alle prijzen zijn exclusief btw.

Benieuwd naar een scherpe inschatting van de beheerkosten voor jouw portefeuille? Neem contact op en we helpen je graag verder.
content beleggers-beheer2 900x900

Wanneer zijn we de perfecte match? 

Onze dienstverlening is ideaal als je:

 • Waarde hecht aan goed verhuurderschap.
 • Streeft naar een lange termijn exploitatie.
 • Zowel financieel als ook technisch beheer wilt uitbesteden.
 • 10 of meer verhuureenheden bezit in Rotterdam of nabijgelegen gemeenten zoals Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Hoekse Waard, of Dordrecht.

Stappenplan

1. Kennismaking 

We ontmoeten je graag persoonlijk en bespreken jouw wensen. Tijdens een ontmoeting met onze directeur, Tobias Werner, en een van onze vastgoedbeheerders, krijg je een duidelijk beeld van wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Na ons gesprek ontvang je een op maat gemaakt voorstel.

2. Voorbereiding

We verzamelen alle gegevens van jouw vastgoedportefeuille en voeren deze in ons systeem in. Als jouw beheer elders is ondergebracht, regelen wij de overdracht rechtstreeks met jouw huidige beheerder. In het geval van vastgoedbedrijven, overleggen we uitgebreid met de boekhouder over de financiële implementatie.

3. Opname van jouw vastgoed 

We voeren een grondige inspectie uit van jouw vastgoed en leren tegelijkertijd jouw huurders kennen. Dit stelt ons in staat om een nulmeting te maken en een meerjarenplan op te stellen. Bovendien digitaliseren we relevante informatie om jouw vastgoed optimaal te beheren.

4. Samen werken aan de toekomst

Samen stellen we een toekomstplan op. Hierin bespreken we de verhuurstrategie, onderhoud en verduurzaming. Daarmee kunnen wij jouw vastgoed beheren met het oog op de toekomst, zodat jij en je huurders langdurig van jouw vastgoed kunnen genieten.

Ondek tips voor vastgoedbeleggers in onze kennisbank

Wil jij ook genieten van jouw vastgoed?

Bij ons mag je rekenen op tevreden huurders, rust en een gezond rendement. Met een trackrecord sinds 2010 en meer dan 500 uitstekende beoordelingen zijn we een bewezen partner. Laat ons het voortouw nemen, zodat zowel jij als jouw huurders kunnen genieten van jouw vastgoed. 

Neem vandaag contact op en zet de eerste stap. Laat ons je terugbellen of vul onderstaand contactformulier in.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms