visuals huurders-storing-oplossen 1920x800
Storing oplossen

Storing oplossen in je huurwoning of bedrijfsruimte

Last van een storing in je huurwoning of bedrijfsruimte? Geen zorgen! Onze zelfhulpgids voor woninghuurders en huurders van bedrijsruimtes biedt je snelle en praktische oplossingen voor de meest voorkomende storingen. Met eenvoudige stappen en tips kun je veelvoorkomende storingen zelf aanpakken - snel en zonder extra kosten. En als je er niet uitkomt, staan we voor je klaar om je te ondersteunen. 

Onderhoud: Wat doet de huurder en wat de verhuurder?

Als huurder ben je verantwoordelijk voor:

  • Eenvoudige klussen, zoals het vervangen van lampen en het smeren van scharnieren. Wat hier precies onder valt, is vastgelegd in het Besluit Kleine Herstellingen door de wetgever.
  • Onderhoud aan zaken die je zelf hebt aangebracht.
  • Schade die je hebt veroorzaakt, afgezien van normale slijtage en veroudering.

Voor al het overige onderhoud, waaronder groot onderhoud of werkzaamheden die vakmanschap vereisen, zorgen wij als verhuurder. Let wel: in bedrijfspanden kunnen andere voorwaarden gelden, zoals bepaald in je huurcontract.

Heb je twijfels of besteed je het werk liever uit aan een vakman? Neem dan gerust contact met ons op; wij staan klaar om je te helpen.

Zo los je de meest voorkomende storingen op

Heeft dit de storing niet verholpen?

Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms