visuals beleggers-verhuren-van-woningen 1920x800
Verhuur woningen

Jouw woning verhuren met vertrouwen: betrouwbare huurders en rendement.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het verhuren van jouw woning(en)? Dit mag je van ons verwachten:

  • Betrouwbare huurders: Wij waarborgen de kwaliteit van huurders door een grondige screening.
  • Optimaal rendement: Onze marktanalyse, ondersteund door data-tools zoals Realstats, zorgt voor een optimale huurprijs. Onze doordachte marketingaanpak minimaliseert leegstand.
  • Persoonlijk contact: Een vast aanspreekpunt staat altijd voor je klaar voor een vertrouwde en persoonlijke ervaring.
  • Bewezen trackrecord: Vertrouw op onze ervaring in woningverhuur sinds 2010 en meer dan 500 uitstekende reviews.

Ontdek de meerwaarde van Perfect Rent bij het verhuren van jouw woning(en).

500+

Verhuurde woningen afgelopen jaar

10.000+

Websitebezoekers p.m.

18

Dagen gemiddeld te huur

Gemiddeld 9.5

Deze klanten gingen jou voor

Van A tot Z geweldige begeleiding ook met vast stellen van de juiste huursom. Administratief om door een ringetje te halen.

Louis Kanters

Wij werken als vastgoedbedrijf al jarenlang met Perfect Rent. Zij kennen de markt, hebben een prachtige site waar onze appartementen worden aangeboden voor de verhuur en bovendien weten ze altijd alles in goede banen te leiden. Perfect Rent heeft kundige mensen in dienst die weten wat er speelt in de huizenmarkt van vandaag en het eindresultaat is altijd uitmuntend. Wij zijn een tevreden klant!

Maria van Keulen

Kies daarom voor Perfect Rent als verhuurmakelaar

content beleggers-verhuren-van-woningen1 900x900

Zoek je ook een partner voor jouw beheer?

Bij Perfect Rent vind je vastgoedbeheer en verhuur onder één vertrouwd dak. Zo geniet je van het gemak van één aanspreekpunt en heb je direct toegang tot alle expertise die nodig is voor jouw vastgoedportefeuille.

Wij bieden vastgoedbeheer aan vanaf 10 objecten. Wil jij meer weten over onze beheerdiensten?

Woningverhuur dat zich terugverdient

We zijn een kwaliteitsvechter. Zodat jij niet alleen kan genieten van betrouwbare huurders maar ook van een optimaal rendement.

  • Hogere huurinkomsten: Onze marktanalyse en geavanceerde data-tools, zoals RealStats, zorgen voor een optimale huurprijs.
  • Minder leegstandskosten: Onze doordachte advertenties en persoonlijke aanpak verminderen leegstand en verbeteren de bezettingsgraad.
  • Waardevermeerding: Ontvang advies over gerichte renovaties die niet alleen voor een maximale huuropbrengst zorgen maar ook de waarde van je vastgoed blijvend verhogen.
  • Minimaal risico: Met grondige screening en juridisch advies beperken we het risico op inkomstenderving en juridische problemen tot een minimum.
  • Schadebeperking: Gedetailleerde inspectierapporten voorkomen onverhaalbare schade.

Tarieven voor de verhuur van woningen

Verhuurbemiddeling

1 maand huur. No cure no pay.
 

Optionele diensten

- Fundaplaatsing voor € 50,-. Alle overige platforms zijn kosteloos.
- Grondige voor- en eindspecties met vertrekkende huurder (lees meer) voor € 195,-.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Stappenplan

Kennismaking

We leren elkaar graag kennen! Na een telefonische kennismaking, ontmoeten we elkaar persoonlijk en bespreken we de wensen om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. 

1. Kennismaking

Na de opname van jouw bedrijfsobject ontvang je onze verhuurstrategie inclusief tips om de verhuurbaarheid te verbeteren. We bespreken samen de soort huurvoorwaarden welke bij jouw situatie passen.

2. Verhuurstrategie op maat 

We schrijven een pakkende advertentietekst en laten breedhoekfoto’s en een plattegrond maken. Mag het meer zijn? Wij regelen ook graag video’s, virtual reality tours en banners! Binnen 3 werkdagen daarna staat jouw bedrijfsruimte online op alle relevante platforms en onder de aandacht bij potentiële huurders.

4. Huurderselectie

Wij bezichtigen jouw bedrijfsruimte met potentiële huurders en screenen hen uitgebreid om een betrouwbare huurder te vinden. Als de verhuursnelheid tegenvalt, werken we samen aan een actieplan om leegstand te voorkomen.

5. Voorstel en kennismaking

Als we een geschikte huurder hebben gevonden, ontvang je een compleet voorstel met de huurderscheck en huurvoorwaarden. Op verzoek plannen we een persoonlijke kennismaking tussen jou en de huurder in. Na eventuele onderhandelingen en jouw akkoord op de huurder stellen wij een concept huurovereenkomst op.

6. Oplevering

Wij zorgen voor de oplevering van de bedrijfsruimte aan de nieuwe huurder en stellen een gedetailleerd inspectierapport op met meer dan 100 foto’s. Voor de oplevering ontvang je al de eerste huur en waarborgsom van de huurder. Geniet van jouw nieuwe huurder!

 

Ontdek tips voor vastgoedbeleggers in onze kennisbank

Wil jij ook genieten van betrouwbare huurders en optimaal rendement? 

Bij ons mag je rekenen op fijne huurders, optimale huurprijzen en minimale leegstand. Met onze ervaring sinds 2010 en meer dan 500 uitstekende beoordelingen zijn we een bewezen partner. 

Neem vandaag contact op en zet de eerste stap. Laat ons je terugbellen of vul onderstaand contactformulier in.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms