visuals huurders-hoe-wij-werken 1920x800
Hoe wij werken

Huur met gemak je nieuwe huurwoning of bedrijfsruimte

Zoek je een nieuwe thuisbasis of een plek voor je bedrijf in Rotterdam? Perfect Rent staat voor je klaar. Wij maken het huurproces eenvoudig en overzichtelijk.

Als eerste op de hoogte met een zoekprofielWil je geen enkel aanbod missen? Maak dan snel en zonder kosten een zoekprofiel aan op onze site. Zo krijg je direct bericht als er aanbod beschikbaar is dat bij jou past.

Ontdek de beste buurten met onze buurtwijzerRotterdam is divers - en wij helpen je de buurt te vinden die bij jou past. Of je nu houdt van de drukte van de stad of liever wat rustiger zit, onze buurtwijzer wijst je de weg.

Stappenplan

1. Bezichtiging plannen

Als je interesse hebt in één van onze woningen of bedrijfsruimtes, stuur dan een e-mail naar bezichtiging@perfectrent.nl of reageer op de advertentie. Wij plannen alle bezichtigingen in via de e-mail om iedereen duidelijk te informeren.  

2. Huurvoorstel en screening

Wanneer je een woning of bedrijfsruimte hebt gevonden die bij je past, bespreken wij graag de huurvoorwaarden met je. Na het ondertekenen van de intentieverklaring en huurdersscreening stellen wij jou voor aan de eigenaar. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijk huurproces, waarbij nooit geselecteerd wordt op grond van nationaliteit, religie of geaardheid. 

3. Huurovereenkomst 

Bij ons teken je de huurovereenkomst gemakkelijk digitaal. Dit geeft je de vrijheid om alles rustig door te nemen en vragen te stellen voordat je tekent. Wij zorgen ervoor dat onze huurovereenkomsten duidelijk zijn. Ze zijn gebaseerd op de veelgebruikte ROZ-modellen en voldoen volledig aan de actuele wet- en regelgeving. 

4. Oplevering

Bij de oplevering controleren we of alles naar wens is en stellen we een inspectierapport op met foto's. Zo zijn jij en de verhuurder goed op de hoogte van de staat van het gehuurde en kunnen eventuele mankementen snel worden opgepakt. Vanaf nu kan je genieten van jouw nieuwe plek!

Inkomenseisen

content huurders-hoe-wij-werken3 900x900

Gegevensdelen.nl

Met Gegevensdelen.nl kun je eenvoudig en veilig jouw financiële gegevens delen. Je logt in op websites zoals de Belastingdienst en UWV, waar jouw gegevens zijn opgeslagen. Vervolgens kun je de gegevens controleren en via de app naar ons versturen. Omdat de gegevens al zijn geverifieerd, hoef je niets meer via e-mail te verzenden. Dit zorgt voor de veiligheid van jouw gegevens. Wij bevestigen onze toegang tot het rapport van Gegevensdelen.nl aan de verhuurder, maar sturen jouw gegevens niet door, zodat ze beschermd blijven. Na 60 dagen worden al jouw gegevens verwijderd.

Op zoek naar jouw perfecte huurwoning of bedrijfsruimte?

Maak direct een gratis zoekopdracht aan en ontdek welke buurt bij jou past met onze buurtwijzer.