introductie werken bij perfect rent

Werken bij

“Is het bedrijf goed voor zijn mensen, zijn de mensen goed voor het bedrijf. “- Tobias Werner, eigenaar Perfectrent

Wij leggen de lat hoog. Voor de prestaties die we van jou vragen, maar ook voor wat we als bedrijf voor jou willen betekenen. Hierbij een inkijk hoe het is om bij ons te werken.

 


Betrokkenheid:

Het bedrijf bestaat uit zijn mensen. Wij geloven er dan ook in dat wij vooral door hun inbreng beter worden. Wij sparren dus regelmatig samen over ontwikkelpunten.

Het werk organiseren wij zo dat iedereen zo veel mogelijk aan het resultaat bijdraagt. Wij houden werkprocessen bij één persoon i.p.v. dat wij deze continue overdragen.

Wij willen dat je de klant goed begrijpt. Zo kun je vanuit jezelf de juiste beslissingen nemen en creëer je de meeste waarde voor de klant. Daarom werken wij waar mogelijk met vaste klanten per collega.

Je weet waar onze reis heengaat, wij delen resultaten met je en vieren samen successen. Centraal daarbij zijn de waarde die wij aan klanten kunnen leveren en het plezier dat we in ons werk beleven.

 

Gestructureerd en efficiënt werken:

“We doen maar wat” bestaat eigenlijk niet bij ons. Voor alle terugkerende taken hebben wij handleidingen. Daarnaast hebben wij moderne IT-systemen voor een hoog niveau van overzicht en automatisatie. Deze structuur geeft jou de ruimte voor extra aandacht in het werk.

 

Coaching:

Wij ondersteunen je doorlopend met coaching, zowel op teamniveau maar ook één op één. Je blijft altijd leren. Kennis (delen) is niet voor niets een van onze kernwaarden.

 

Persoonlijke ontwikkeling:

Wij willen dat je helemaal op jouw plek zit. Mocht je toe zijn aan verandering of willen doorgroeien, dan denken wij hier graag in mee. Binnen de bestaande afdeling of in een andere tak van ons bedrijf.

 

Je leidinggevende:

Je leidinggevende faciliteert jou, zodat jij uitstekend kunt presteren. De omgang is laagdrempelig en er is altijd ruimte om samen te sparren. Je leert van de leidinggevende, maar ook hij van jou.

 

Collega’s:

Collega’s zijn behulpzaam en het is veel lachen met elkaar. Ze zijn betrokken bij het bedrijf en gedreven in hun werk. Door onze diversiteit vullen wij elkaar goed aan. Wij plannen regelmatig leuke borrels of uitstapjes. Wat dacht je van The WipeOut of de Horror Escape Room? Lunchen doen we met z’n allen wanneer het kan – wel zo gezellig!
 

Werkplek:

Op kantoor is het naast hard en geconcentreerd werken ook lachen en ontspannen. We beschikken over zit-stabureaus, ergonomische bureaustoelen, grote curved schermen, krachtige computers en goede headsets. Concentratie nodig? Pak een van onze twee stiltewerkplekken. Hoofd even leegkrijgen? Doe een middagdutje in de hangmat of daag je collega’s uit met tafeltennis of flipperen. Of wat dacht je van een wandeling langs de Kralingse Plas?

 

Eigenaren:

Wij werken met eigenaren die “goed verhuurderschap” nastreven. Zij verwachten een hoog serviceniveau en zijn vaak betrokken bij hun vastgoed. Als je fit for the job bent, zijn het heerlijke partijen om mee te werken. Omdat de meeste verhuurders over meerdere objecten beschikken, kun je persoonlijke relaties met hen opbouwen. Met regelmaat worden er chocoladetaarten door tevreden klanten bezorgd.

 

Werkdruk:

Er is in de verhuur en het beheer altijd meer dan genoeg te doen, vaak met deadlines en ad-hoc uitdagingen. Je handelt alles van A tot Z af, hebt direct klantcontact en moet vaak verschillende belangen verenen. Gezien wij daarbij zo veel mogelijk waarde voor klanten willen leveren, kan het best druk worden. Essentieel is dus dat je zeer stressbestendig bent, goed kunt organiseren en daarbij op jezelf blijft letten.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij werken met transparante arbeidsvoorwaarden. Je weet dus wat je collega’s verdienen en andersom. Ook werken wij met vaste salarisstaffels (afhankelijk van de kwalificaties) en wordt het salaris elk jaar geïndexeerd.

Omdat goed werk beloond mag worden, liggen onze salarissen boven het gemiddelde voor vergelijkbare functies. Daarnaast werken wij met een bonus op teamniveau als wij onze kwartaaldoelen halen.

Wij werken met een pensioensregeling, waarbij twee derde inleg door de werkgever en een derde door de werknemer geschied. Wij leggen het maximale bedrag in wat belastingtechnisch gesubsidieerd wordt.

Wij hebben flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk. Onze samenwerking berust op vertrouwen. Je kunt dus zelf invullen wanneer je werkt, zolang het resultaat er is. Met de kinderen naar de huisarts? Een kappersafspraak midden op de dag? Een deel van je tijd thuis werken? Allemaal geen probleem. Wie is jouw werkgever om te bepalen waar en wanneer je het beste je werk doet?

Wij hebben 30 vakantiedagen. Je bent vrij in het bepalen wanneer je deze opneemt, mits je rekening houdt met de vakantieschema’s van je collega’s en de werkdruk. Op woensdag besluiten dat je een lang weekend wilt nemen op Texel? Prima, als je het werk maar af komt.

Wij verzekeren ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid. Mocht je onverhoopt langdurig ziek worden, dan ben je daarmee geen last voor ons bedrijf. Ook hebben wij een verzekering die je na de eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid opvangt.

Wij werken normaliter met een jaarcontract, gevolgd door een vast contract.

 

Tips voor het solliciteren:

  • Gebruik codewoord “Perfectwork” in je sollicitatie. Dan weten we dat je hebt gelezen hoe het is bij ons aan de slag te gaan.
  • Hebben wij momenteel geen functie openstaan? Voel je vrij om een open sollicitatie te sturen.