Huren

SCHRIJF GRATIS IN

De eerste stap is om u gratis in te schrijven op onze website. Eenmaal ingeschreven kunt u beginnen met bezichtigen en houden wij u op de hoogte van passende woningen.

Perfectrent staat voor woningen van goede kwaliteit. Het aanbod varieert, zo kunt u bij ons een kamer, studio, appartement of eengezinswoning in en rondom Rotterdam huren. Onze woningen worden kaal, gestoffeerd of gemeubileerd verhuurd.

 

BEZICHTIGing

Meldt je aan via het reageerveld onderaan de pagina van de woning waar jij in geïnteresseerd bent en wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging bij de woning.

RESERVEER

Als u voor een woning heeft gekozen sturen wij u een overzicht van de huurvoorwaarden en bespreken mogelijke onderhandelingspunten. U kunt de woning reserveren tegen een aanbetaling van één maand huur. Voor het definitieve akkoord van de verhuurder hebben wij een aantal documenten, zoals uw identiteits- en inkomensbewijzen, nodig.

ONDERTEKEN 

Nadat de verhuurder zijn akkoord heeft gegeven stellen wij de huurovereenkomst op. U krijgt een concept toegestuurd zodat wij eventuele vragen kunnen beantwoorden. Tijdens het ondertekenen dient de eerste maand huur en de borg betaald te zijn (uw aanbetaling wordt hiermee verrekend). Daarnaast regelen wij alvast kosteloos uw nutsvoorzieningen.

MAAK UW THUIS 

Bij het overhandigen van uw sleutels controleren wij of de woning naar wens is opgeleverd en stellen wij een inspectierapport met foto’s op.

Veel plezier in uw nieuwe thuis!

FINANCIËLE ZAKEN

ONZE VERGOEDING

Bij ons is huren geheel kosteloos. Geen inschrijf-, administratie-, of contractkosten. Helemaal niets!

DE BORG

Over het algemeen dient een waarborgsom van één of twee maanden huur betaald te worden. De waarborgsom dient als zekerheid voor de verhuurder en wordt geretourneerd nadat u de woning weer in goede staat heeft verlaten. 

 

GEÏNTERESSEERD? BEKIJK ONS VOLLEDIGE AANBOD