Huren

Schrijf je gratis in op onze website 

De eerste stap is om je in te schrijven op onze website. Met deze gratis inschrijving informeer je ons over je wensen en kunnen wij voor jou op zoek gaan naar je nieuwe woning. Eénmaal ingeschreven, houden wij je op de hoogte van alle beschikbare woningen die aan je wensen voldoen. 

 

Bezichtig of bekijk online

Zodra je interesse hebt in een bezichtiging, laat het ons weten! Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging zullen wij je begeleiden door het pand en al je vragen beantwoorden. Indien een bezichtiging niet mogelijk is, kunnen wij extra foto's en informatie toesturen om je te helpen bij de keuze.

reserveer je nieuwe woning

Wanneer je een keuze gemaakt hebt, zullen wij een overzicht van de huurvoorwaarden sturen en mogelijke onderhandelingspunten met je doornemen. Daarna kan je de woning reserveren tegen een aanbetaling van één maand huur en ontvangen wij graag de benodigde documenten, zoals kopie paspoort en een bewijs van studie of werk. 

Teken de overeenkomst 

Nadat alle benodigde documenten zijn ontvangen en de verhuurder zijn akkoord heeft gegeven, zullen wij de huurovereenkomst opstellen. Tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst dienen de resterende bedragen, zoals de borg en de eerste maand huur, betaald te zijn. 

Ontvang de sleutels en maak je thuis 

Tenslotte zijn wij blij om de sleutel te mogen overhandigen. Tijdens de sleuteloverdracht stellen wij een inspectierapport op met foto's van de nieuwe woning en controleren wij of alles in orde is.  

De Kosten

Onze vergoeding

Het huren van een woning is geheel gratis. 

De borg

Over het algemeen moet er een borg van één of twee maanden huur betaald worden als zekerheid voor de verhuurder. Dit bedrag wordt geretourneerd nadat je het object weer in goede staat hebt verlaten.  

 
Let op: Het is mogelijk dat er een hogere borg gevraagd wordt indien je een student bent zonder borgsteller woonachtig in Nederland. 
 

Geïnteresseerd? Bekijk ons aanbod.