content home1 900x900

Letting people enjoy real estate

As a real estate company, we are here for you. With us, you rent with ease, rent out with confidence, and have your property managed so it is ready for today and the future. Tobias founded us in 2010 to better serve tenants and landlords, and that's still what we are committed to every day.

500+

Rental transactions last year

300+

Objects under management

9+

Average review score

content home2 900x900

Rent your home or business space with ease

Discover how we make renting easy for you and what our working method is.  

Average 9.5

What our customers say

Perfect Rent is een geweldige partij voor het beheer van ons vastgoed. Met Perfect Rent verloopt de bedrijfsvoering harmonieus: Perfect Rent kijkt vooruit om problemen in de toekomst te voorkomen en zoekt proactief naar kansen om waarde te creëren voor ons, de eigenaren. Het vinden van geschikte huurders, het beheren van contact met huurders, het beheren van de administratieve processen en het onderhoud zijn van hoge kwaliteit. Bovendien levert Perfect Rent deze waarde voor ons als eigenaren zonder in te leveren op de waarde voor huurders, wat tegenwoordig zeldzaam is. Tot slot gebruikt Perfect Rent de software Bloxs, die gemakkelijk te gebruiken is voor eigenaren en ons in staat stelt dashboards te bouwen voor continu actuele gegevensinzichten. Deze inzichten besparen ons enorm veel tijd voor het beheren van de dagelijkse bedrijfsvoering en geven ons essentiële inzichten voor strategische beslissingen.

ADG Beheer

We zijn erg blij met de manier waarop Perfectrent omgaat met ons onroerend goed en het verhuurproces van onze units, 5-sterren service. Grote dank aan Tobias en het hele team voor hun geweldige werk.

Arthur de Voogd

Een gijn bedrijf met leuke mensen die enorm hun best doen!

Cascade (Investor)

Ik ben heel blij met Perfect Rent als beheerder. Een veel fijnere ervaring dan met onze vorige beheerder! De mensen van Perfect Rent reageren snel, zijn betrokken, proactief en meedenkend met ons als huurders en staan open voor ideeën qua verbeteringen aan ons als pand en als er iets moet gebeuren, dan schakelen zij ook snel mensen in om de klacht te verhelpen, of in de toekomst te voorkomen. Een open, snelle en prettige communicatie is het met hen.

Irene Hofman (Tenant)

Van A tot Z geweldige begeleiding ook met vast stellen van de juiste huursom. Administratief om door een ringetje te halen.

Louis Kanters

Wij werken als vastgoedbedrijf al jarenlang met Perfect Rent. Zij kennen de markt, hebben een prachtige site waar onze appartementen worden aangeboden voor de verhuur en bovendien weten ze altijd alles in goede banen te leiden. Perfect Rent heeft kundige mensen in dienst die weten wat er speelt in de huizenmarkt van vandaag en het eindresultaat is altijd uitmuntend. Wij zijn een tevreden klant!

Maria van Keulen
content home3 900x900

Looking for your perfect rental home or commercial space?

Create a free search profile immediately to be the first to receive our new listings and discover which neighborhood best suits you with our area guide.