Zuiderterras

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.895,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Feijenoord
Oppervlakte
106m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Schitterend nieuw gerenoveerd en luxe afgewerkt 5-kamer appartement aan het Zuiderterras bij Zuidplein te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de vijfde etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen of het openbaar vervoer. Het complex bevindt zich direct naast winkelcentrum Zuidplein en evenementenhal Ahoy. Het Zuiderpark en metro -en bushalte zijn op enkele minuten loopafstand te vinden. Tevens zijn diverse uitvalswegen in zeer korte tijd bereikbaar.

Indeling:
- Lichte woonkamer met luxe open keuken met kookeiland van ca. 42m² . Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het heerlijke terras van ca. 12m².
- Zeer ruime slaapkamer van ca. 16m².
- Moderne badkamer met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel van ca. 6m².
- Ruime hal van ca. 8,5m².
- Tweede slaapkamer van ca. 13m².
- Derde slaapkamer van ca. 11,5m².
- Extra kamer van ca. 7m², ideaal te gebruiken als thuis kantoor.
- Separate toiletruimte.
- Ruime garderobe kast op de hal.
- Privé berging in de onderbouw van ca. 6m²

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: Schitterende PVC vloer in visgraat motief, de gehele woning is voorzien van inbouw spotjes in het plafond.
- Voorzieningen keuken: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en inbouw combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: ruime inloop douche, luxe wastafelmeubel met dubbele wastafel en wasmachine aansluiting.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.
- Lift.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.895,-. Daarnaast wordt door de verhuurder een voorschot op de stookkosten gerekend van € 300,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Voor een ruwe schatting van de bijkomende kosten kunt u kijken op de website van Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) onder het kopje uitgaven. Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 3.790,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers. Een gezin met 1 of 2 kinderen is tevens bespreekbaar.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Bruto inkomen van 3,5 keer de huur. Spaargeld mag met 1% worden opgeteld bij het bruto maandinkomen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.8855292, "lng": 4.4889813 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN