Zaagmolenstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.800,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
85m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor drie woningdelers! Schitterend, net nieuw gerenoveerd 5-kamer appartement met tuin op de Zaagmolenstraat in Noord te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de beletage en het souterrain. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 10 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de populaire Bergweg en het gezellige Zwaanshals met verschillende restaurants, bars, winkels, supermarkten. De tramhalte ligt op enkele passen lopen en tevens zijn het treinstation Rotterdam Noord en de snelweg snel te bereiken.

Indeling beletage:
- Entree met trap naar leef verdieping.
- Eetkamer van ca. 9m² aan de voorzijde.
- Hal van ca. 6m² met separaat toilet en bergruimte met wasmachine aansluiting.
- Woonkamer met open keuken van ca. 27m² aan de achterzijde.
- Vanuit de keuken toegang tot het balkon met trap naar de tuin van ca. 37m².
Vanuit de woonkamer bevindt zich de trap naar het souterrain met op de tussenverdieping de badkamer van ca. 3m² met extra toilet.
Indeling souterrain:
- Ruime slaapkamer van ca. 14m² aan de voorzijde.
- Hal van ca. 4m².
- Tweede en derde slaapkamer van respectievelijk ca. 9m² en 12 m² aan de achterzijde.
- Vanuit de derde slaapkamer toegang tot een ruime berging van ca. 5m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer en lampen en spotjes.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en oven.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.800,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 225,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 3.600,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishouden te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon, en 3 keer de huur bij 2 personen en 3,5 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.93496518371651, "lng": 4.480561377246102 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN