Wijnbrugstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 2.150,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
120m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
2 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Dit waanzinnig luxe, recent getransformeerde appartement met uitzicht op de Wijnhaven is per direct beschikbaar! Het gehele appartement is zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een prachtige gietvloer. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de derde etage. Het complex beschikt over een parkeergarage met een privé parkeerplaats. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels, restaurants, cafés, supermarkten, NS Station Blaak, de Martkhal en de Oude Haven.

Indeling:
- Ruime en lichte woonkamer met open keuken van ca. 51m². De keuken is voorzien van een modern kookeiland met bar.
- Sfeervolle slaapkamer met op maat gemaakte kledingkasten van ca. 28m² en toegang tot de luxe badkamer van ca. 12m².
- Slaapkamer met een ingebouwde kledingkast van ca. 7m².
- Balkon over de gehele breedte van het appartement van ca. 20m².
- Berging met wasmachine van ca. 2m².
- Berging in het souterrain van ca. 6m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: gietvloer, lampen en raambekleding.
- Voorzieningen keuken: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, twee ovens, Quooker en wijnkoelkast.
- Voorzieningen badkamer: bad, douche, wastafel, toilet en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- Privé parkeren in de parkeergarage.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 2.150,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 2.150,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9170362, "lng": 4.4879883 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN