Westduëlstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 775,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Charlois
Oppervlakte
54m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 apr 2019
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Gerenoveerd 2-kamerappartement met ruime zolderberging op de Westduëlstraat in Charlois te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage en halve derde etage. Het centrum is te bereiken in 10 minuten fietsen en in 25 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Maastunnel naar het centrum, diverse winkels, de supermarkt en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling:
- Woonkamer aan de straatkant met een oppervlakte van ca. 19m².
- Slaapkamer aan de achterzijde met een oppervlakte van ca. 12m². De slaapkamer is tevens voorzien van een wastafel met meubel.
- Keuken met een oppervlakte van ca. 7m².
- Badkamer.
- Ruime opbergruimte op de derde etage met een oppervlakte van ca. 24m². Er is tevens een wasmachine aansluiting aanwezig.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, gordijnrails, ophangsysteem en lampen.
- Voorzieningen keuken: hardstenen aanrechtblad, kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche en toilet.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Bij de berekening van de oppervlakte hebben wij de berging met 50% meegerekend. De oppervlakte zonder berging bedraagt 43m².

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 775,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 150,00,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.550,00,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van € 2.100,-. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van € 3.500,- over de afgelopen 3 jaar.
Bij tweeverdieners:
- Het tweede inkomen wordt met 2/3 meegerekend.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.8942665, "lng": 4.46964909999997 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN