Walenburgerweg

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.995,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
125m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
1 feb 2023
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Heerlijk ruim, recent gerenoveerd 6-kamer appartement met tuin op de Walenburgerweg in Blijdorp te huur. Met drie ruime slaapkamers zeer geschikt voor drie woningdelers! De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de begane grond en eerste etage. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen. In de nabije omgeving bevinden zich Centraal Station, supermarkten en diverse eetgelegenheden.

De foto`s zijn genomen gedurende de verbouwing, inmiddels zijn de kozijnen aan de achterzijde ook geheel opgeknapt in lijn met de rest van de woning.

Indeling:
Begane grond
- Entree / hal met een oppervlakte van ca. 8m².
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 21m², met toegang tot de tuin met een oppervlakte van ca. 45m² via openslaande deuren.
- Slaapkamer aan de voorzijde met een oppervlakte van ca. 18m².
- Keuken met een oppervlakte van ca. 7.5m².
- Kelder met wasmachine aansluiting met een oppervlakte van ca. 10m².
- Separaat toilet.

Eerste etage
- Slaapkamer aan de voorzijde met een oppervlakte van ca. 18m².
- Extra kamer aan de voorzijde met een oppervlakte van ca. 4.5m².
- Slaapkamer aan de achterzijde met een oppervlakte van ca. 13.5m².
- Extra kamer aan de achterzijde met een oppervlakte van ca. 7m².
- Balkon met een oppervlakte van ca. 4m² .
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 5m² .
- Overloop met een oppervlakte van ca. 5.5m².
- Separaat toilet.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer en gordijnrails.
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap.
- Voorzieningen badkamer: inloopdouche, dubbele wastafel en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: gedeeltelijk dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.995,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Voor een ruwe schatting van de bijkomende kosten kunt u kijken op de website van Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) onder het kopje uitgaven. Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.995,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishouden te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden). Let op, als het merendeel van de bewoners student is, valt dat niet onder een duurzaam gemeenschappelijk huishouden.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,75 keer de huur bij 1 persoon, 3,5 keer de huur bij 2 personen en 4 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.92744990000001, "lng": 4.4654101 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN