Walenburgerweg

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.495,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
100m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Ruim, gemeubileerd 4-kamerappartement nabij het centrum te huur! Geschikt voor 3 woningdelers. Het appartement ligt op loopafstand van het centraal station! Het stadscentrum, supermarkt en diverse bars/restaurants in de nabije omgeving. Gelegen op de eerste verdieping van een complex welke over een zeer ruime gedeelde binnentuin beschikt.

Indeling:
- Drie gemeubileerde slaapkamers die verschillen in grootte van 15m2 tot 20m2.
- Ruime woonkamer met eettafel, bank en flatscreen televisie.
- Badkamer met douche, toilet en geïnstalleerde wasmachine.
- Tweede toilet.
- Ruime keuken met vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en al het nodige kook- en eetgerei.
- Prachtige 2000m2 achtertuin behorend bij het appartementencomplex.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.495- inclusief servicekosten. (De huurprijs inclusief gas, water, licht, tv en internet bedraagt € 1.795,-. Contracten zijn afgesloten door de verhuurder).
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 3.590,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- De voorkeur gaat uit naar 3 dames.

Inkomenseis:
- De woning dient te worden gehuurd door een hoofdhuurder, waarbij de ouders van de hoofdhuurder garant zullen staan voor de huurbetalingen. Bij ontbreken van een borgsteller is het eventueel mogelijk in aanmerking te komen tegen betaling van een hogere waarborgsom.
Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Locatie

[ { "lat": 51.9304713, "lng": 4.4690539 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN