Schonebergerweg

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.325,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
55m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
1 feb 2022
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Schitterend gemeubileerd 2-kamer appartement op de Schonebergerweg in Delfshaven te huur. De woning is gelegen op de tweede etage en heeft een heerlijk ruim en zonnig dakterras. De woning is op loopafstand van de hippe Nieuwe Binnenweg en Metrostation Coolhaven gelegen. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 5 minuten met het openbaar vervoer.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken van ruim 28m².
- Slaapkamer van ca. 15m².
- Luxe badkamer van ca. 5.5m².
- Hal van ca. 4m².
- Zonnig dakterras van ca. 16.5m² met toegang vanuit de woonkamer via openslaande deuren.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: marmoleum vloer, lampen, raambekleding en meubels zoals te zien op de foto`s.
- Voorzieningen keuken: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vries compartiment, combi magnetron/oven en vaatwasser.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet, wasmachine en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-ketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.325,-. De kosten voor gas, water, elektra en TV/internet bedragen € 175,- en worden maandelijks door de verhuurder bovenop de huurprijs gerekend. Gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 3.000,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.911285, "lng": 4.4547478 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN