Schiedamsedijk

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.435,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
60m²
Interieur
Kaal
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 aug 2022
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Let op, deze woning is niet geschikt voor woningdelers! Ruim 2-kamerappartement op de Schiedamsedijk in het stadscentrum te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het appartement ligt vlakbij de Witte de Withstraat, waar u tal van cafés en restaurants vindt. Loopt u enkele minuten verder, staat u midden in het centrum van Rotterdam waar zich een groot aantal winkels bevindt. Metrostation Leuvenhaven ligt op steenworp afstand.

Indeling:
- Woonkamer met eetgedeelte van ca. 23m² en toegang tot het balkon van ca. 2m².
- Aparte keuken van ca. 7m².
- Slaapkamer van ca. 13m².
- Extra kamer van ca. 6m², ideaal als werk- of opbergruimte.
- Badkamer met toilet van ca. 2m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, lampen en raambekleding.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel en toilet.
- Verwarmingssysteem: CV-ketel.
- Beglazing: dubbel glas.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.435,-. De kosten voor TV en internet worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 60,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 200,- (zonder enkele garantie).
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.495,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9137519, "lng": 4.4818869 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN