Schaatsbaan

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.550,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
95m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 aug 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor 2 woningdelers! Royaal 3-kamer penthouse op de Schaatsbaan in het stadscentrum te huur – met uitzicht op de skyline! De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de achtste en negende etage. De woning is gelegen naast het Centraal Station. Vanaf hier zijn tram, bus, metro en (internationale) treinen in 1 minuut bereikbaar. De hipste restaurants, cafés en winkels zijn binnen handbereik.

Indeling negende etage:
- Een balzaal van een woonkamer met open keuken van ca. 48m². De woonkamer biedt toegang tot het dakterras. Vanuit de woonkamer en het dakterras zijn de prachtige skyline te bewonderen.
- Riant dakterras op het oosten van ca. 18m².

Indeling achtste etage:
- Slaapkamer van ca. 18m².
- Tweede slaapkamer van ca. 17m². Vanuit beide slaapkamers ziet men de ochtendzon opkomen over de daken van de stad.
- Badkamer met toilet van ca. 5m².
- Berging in het souterrain van ca. 6m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: houten vloer op de negende etage en kurkvloer op de achtste etage. Deze behoren niet tot het gehuurde en worden gratis overgenomen van de vorige huurder. Op wens kan de vloerbedekking door de huurder worden aangepast.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- De woning heeft het energielabel B.
- Toegang via twee liften of voor sportievelingen via het trappenhuis.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.550,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.550,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn in overleg mogelijk.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 0, "lng": 0 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN