Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Oudedijk

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.150,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Oppervlakte
60m²
Interieur
Gemeubileerd of ongemeubileerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 jul 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor 2 studenten/woningdelers. Gemeubileerd 3-kamerappartement op de Oudedijk in Kralingen te huur. De woonruimte wordt in gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen en in 15 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Kralingse Plassen, een tram- en metrohalte, populaire restaurants, vele winkels en supermarkten.

Indeling:
- Woonkamer van ca. 25 m2.
- Keuken van ca. 4 m2.
- Twee ruime slaapkamers van ieder ca. 10 m2, beiden voorzien van eigen wastafel.
- Badkamer.
- Separaat toilet.
- Ruim balkon op het zuiden.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: gemeubileerd, op wenst ongemeubileerd.
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche.
- Overige voorzieningen: wasmachine.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Let op: Houd er rekening mee dat geen parkeervergunning kan worden aangevraagd bij deze woning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.150,-. De kosten voor gas, water, elektra en internet worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 130,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 25,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.280,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Stuur ons graag een reactie via de mail. Wij nemen daarna spoedig contact op. Woningen die momenteel bewoond zijn verhuren wij online, met aanvullende foto’s of video’s. Woningen die leeg staan kunnen met inachtneming van de RIVM maatregelen worden bezichtigd, maar tevens online gehuurd worden.

Locatie

[ { "lat": 51.9272408, "lng": 4.5099768 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN