Oudedijk

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 795,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Oppervlakte
30m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Nette gemeubileerde studio in Kralingen te huur. De woning bevindt zich aan de Oudedijk, dichtbij de Kralingse Plas, openbaar vervoer connecties, diverse winkels en de supermarkt. De Erasmus Universiteit en het stadscentrum kunnen beide binnen 5-10 minuten fietsen worden bereikt.

Indeling:
- Grote woon/slaapruimte met moderne open keuken.
- De keuken is volledig uitgerust met een magnetronoven, koelkast, fornuis en al het benodigde keuken- en eetgerei.
- Badkamer met douche en toilet.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 795,- inclusief servicekosten. De bijkomende kosten voor gas/water/elektra, tv/internet bedragen € 130,- en worden maandelijks op de huurprijs in rekening gebracht. Totale huurprijs € 925,-. Kosten voor gemeentelijke belastingen zijn niet in de huurprijs inbegrepen.
- De waarborgsom bedraagt € 925,-
- Alleen geschikt voor 1 persoon. Inschrijving mogelijk.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Het houden van huisdieren is niet toegestaan.
- Geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van 3 keer de huurprijs. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van 4 keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. De inschrijving is geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons het beste op ons kantoornummer bellen om een bezichtiging in te plannen. Als alternatief kunt u ons na de inschrijving ook een reactie sturen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Locatie

[ { "lat": 51.92937772105633, "lng": 4.505337385150142 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN