Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Osseweistraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 795,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
40m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
6-10 maanden
Download brochure

Omschrijving

Net 2-kamer appartement in Rotterdam Delfshaven beschikbaar voor short stay (6-10 maanden). Het appartement is gelegen aan de Osseweistraat, op enkele minuten fietsen van het centrum en het Erasmus MC. De historische haven van Delfshaven, het openbaar vervoer en populaire restaurants, cafés en supermarkten zijn op loopafstand. Het appartement is gelegen in het souterrain van het pand.

Omschrijving:
- Woonkamer (23m2) met open keuken en toegang tot de tuin. De woonkamer is onder andere voorzien van een bankstel en eettafel met stoelen.
- Volledig uitgeruste keuken met kookplaat, afzuigkap, koelkast en een set basis kook- en eetgerei.
- Gescheiden slaapkamer (11m2) met tweepersoonsbed.
- Badkamer met toilet, wastafel en compleet nieuwe inloop douche.
- Wasmachine aanwezig voor eigen gebruik.
- Het appartement is gelegen in het souterrain en is bereikbaar vanuit de woonkamer van de eigenaresse van het pand (die erboven woont). De huis eigenaresse is een vriendelijke Nederlandse lerares die op zoek is naar een sociale short stay huurder.

Voorwaarden:
De maandelijkse huur bedraagt € 795,-. De kosten voor gas, water elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen zijn hierbij inbegrepen.
- De waarborgsom bedraagt € 795,-.
- Geschikt voor 1 persoon (stellen niet toegestaan), inschrijving is mogelijk.
- De huurperiode is tijdelijk met minimaal 6 maanden en maximaal 10 maanden.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Stuur ons graag een reactie via de mail. Wij nemen daarna spoedig contact op. Woningen die momenteel bewoond zijn verhuren wij online, met aanvullende foto’s of video’s. Woningen die leeg staan kunnen met inachtneming van de RIVM maatregelen worden bezichtigd, maar tevens online gehuurd worden.

Locatie

[ { "lat": 51.9096042, "lng": 4.4535619 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN