Osseweistraat

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 700,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
39m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
6-10 maanden
Download brochure

Omschrijving

Mooi 2-kamerappartement in Rotterdam Delfshaven beschikbaar voor short stay (6-10 maanden). Het appartement is gelegen aan de Osseweistraat, op enkele minuten fietsen van het centrum en het Erasmus MC. De historische haven van Delfshaven, het openbaar vervoer en populaire restaurants, cafés en supermarkten zijn op loopafstand. Het appartement is gelegen in het souterrain van het pand.

Omschrijving:

- Woonkamer (23m2) met open, volledig uitgeruste keuken en toegang tot de tuin. De woonkamer is onder andere voorzien van een bankstel, eettafel met stoelen.
- Volledig uitgeruste keuken met kookplaat, afzuigkap, koelkast en een set basis kook- en eetgerei.
- Gescheiden slaapkamer (11m2) met tweepersoonsbed.
- Badkamer met toilet, wastafel en compleet nieuwe douche.
- Wasmachine aanwezig voor eigen gebruik.

- Het appartement is gelegen in het souterrain en is bereikbaar vanuit de woonkamer van de eigenaar van het pand (die erboven woont). De eigenaar is een vriendelijke vrouwelijke docent die op zoek is naar een sociale tijdelijke huurder.

Voorwaarden:
De maandelijkse huur bedraagt € 700,-. De kosten voor gas, water elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen
€ 100,-.
- De waarborgsom bedraagt € 800,-.
- Geschikt voor 1 persoon (stellen niet toegestaan), inschrijving is mogelijk.
- De huurperiode is tijdelijk met minimaal 6 maanden en maximaal 10 maanden.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van € 2.100,-. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van € 4.000,- over de afgelopen 3 jaar.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.9096042, "lng": 4.4535619 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN