Noordsingel

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.225,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
65m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Prachtig 3-kamerappartement op de Noordsingel in Oude Noorden te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het Oude Noorden is een oer-Rotterdamse wijk met gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. Straten als Zwaanshals, Zaagmolenkade en de Bergweg hebben een ontzettend leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design. Leuke horecazaakjes als Brasserie Noord, Mecca, Zino Urban Bistro, Mevrouw Meijer zijn zeker een bezoek waard. Ook de up-coming Hofbogen liggen in de nabije omgeving waar voor ieder wat wils te vinden is, van hippe lunchrooms tot sterrenrestaurants.
Het Oude Noorden heeft meerdere pleinen waar regelmatig evenementen en festivals worden georganiseerd, zoals de wekelijkse Rotterdamse Oogst Markt op het Noordplein. Supermarkten en avondwinkels zijn vlakbij en het stadscentrum en Rotterdam Centraal liggen op loopafstand en binnen 5 minuten rijdt je op de A13 of A20.

Indeling:
- Ruime woonkamer met indrukwekkende raampartijen en een open keuken.
- Lichte slaapkamer met toegang tot de prachtige serre.
- Extra kamer, ideaal als studiekamer of opbergruimte.
- Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: gedeeltelijk gemeubileerd.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en oven.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Let op: Houd er rekening mee dat geen parkeervergunning kan worden aangevraagd bij deze woning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.225,-. De kosten voor gas, water, elektra en internet worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 150,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 65,- (zonder enkele garantie).
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.375,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9313152, "lng": 4.4757939 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN