Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Noordsingel

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.495,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
70m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 sep 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Prachtig, recent gerenoveerde loft op de Noordsingel in het Oude Noorden te huur. De woonruimte wordt in gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage.
Het Oude Noorden is een oer-Rotterdamse wijk met gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. Jong, oud, rijk, arm, studenten, acteurs, kunstenaars, ondernemers en winkeliers wonen en werken naast en met elkaar in het Oude Noorden. De wijk bruist. Straten als Zwaanshals, Zaagmolenkade en de Bergweg hebben een ontzettend leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design. Leuke horecazaakjes als Brasserie Noord, Mecca, Zino Urban Bistro, Mevrouw Meijer zijn zeker een bezoek waard. Ook de up-coming Hofbogen liggen in de nabije omgeving waar voor ieder wat wils te vinden is, van hippe lunchrooms tot sterrenrestaurants.

Het Oude Noorden heeft meerdere pleinen waar regelmatig evenementen en festivals worden georganiseerd, zoals de wekelijkse Rotterdamse Oogst Markt op het Noordplein. Supermarkten en avondwinkels zijn vlakbij en het stadscentrum en Rotterdam Centraal liggen op loopafstand en binnen 5 minuten rijdt je op de A13 of A20.


Indeling:
- Woon/eetkamer met een open keuken met een oppervlakte van ca. 35m².
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 26m².
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 6m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: al het meubilair als te zien op de foto’s en een wasmachine en droger.
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.
- Voorzieningen badkamer: inloopdouche, wastafel en toilet.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.495,-. De kosten voor gas, water, elektra en tv/internet worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 160,-. Gemeentelijke belastingen komen voor rekening van huurder.
- De waarborgsom bedraagt € 1.655,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 persoon. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Stuur ons graag een reactie via de mail. Wij nemen daarna spoedig contact op. Woningen die momenteel bewoond zijn verhuren wij online, met aanvullende foto’s of video’s. Woningen die leeg staan kunnen met inachtneming van de RIVM maatregelen worden bezichtigd, maar tevens online gehuurd worden.

Locatie

[ { "lat": 51.9295432, "lng": 4.4818892 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN