Nieuwe Binnenweg

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 895,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
38m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
1 jul 2022
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Modern, charmant 2-kamerappartement op de Nieuwe Binnenweg in Delfshaven te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de derde etage aan de achterzijde. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 10 minuten met het openbaar vervoer. De Nieuwe Binnenweg is voorzien van vele winkels, restaurants, supermarkten en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling:
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 21m².
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 8m².
- Open keuken met een oppervlakte van ca. 6m².
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 3m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, gordijnen en lampen.
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat, koel/vriescombinatie, magnetron en afzuigkap.
- Voorzieningen badkamer: wastafel, design-radiator, toilet en douche.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 895,-. De kosten voor gas, water en elektra worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 125,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit water, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 90,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.020,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9103852, "lng": 4.4509929 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN