Maastunnelplein

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.395,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Charlois
Oppervlakte
110m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor 3 woningdelers: nieuw gerenoveerd 6-kamer appartement op het Maastunnelplein in Charlois te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede en derde verdieping. Het centrum is te bereiken in 10 minuten fietsen (Maastunnel voor de deur) en in 15 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels, de supermarkt en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling eerste etage:
- Riante woonkamer met open keuken van ca. 30m².
- Kamer van ca. 8m².
- Wasruimte met wasmachineaansluiting van ca. 4m² met toegang tot het balkon.
- Riante badkamer van ca. 8m².
- Separaat toilet.

Indeling derde etage:
- Ruime overloop van ruim 11m².
- Slaapkamer van ca. 12m².
- Slaapkamer van ca. 11m².
- Slaapkamer van ca. 9m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: ruime inloopdouche, bad, wastafel met meubel en spiegelkast en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.395,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 425,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 2.790,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen of een gezin met 2 kinderen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishouden te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden). Conform gemeentelijke regelgeving is bewoning door studenten enkel mogelijk indien de aannemelijke intentie bestaat om ook na de studietijd samen te blijven wonen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

IInkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon, en 3 keer de huur bij 2 personen en 3,5 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.8917448, "lng": 4.4743876 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN