Kruisplein

Kenmerken

Type
Parkeerplaats
Huurprijs
€ 125,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
12m²
Interieur
Kaal
Slaapkamers
0
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 6 maanden
Download brochure

Omschrijving

Parkeren in hartje centrum Rotterdam!

Parkeerplaats voor de auto aangeboden op het Kruisplein. Het betreft een afgesloten parkeergarage die veiligheid en privacy biedt. De parkeerplek is gelegen op de derde etage van het complex Calypso. Ideaal voor ondernemers en bewoners van het stadscentrum.

Interesse?
Wij vragen u te reageren op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9211111, "lng": 4.4719279 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN