Kruiskade

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 2.150,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
81m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 feb 2023
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Luxueus compleet gerenoveerd 4-kamer appartement met een zonnig balkon beschikbaar in het hartje centrum van Rotterdam. Het appartement is gelegen op de 12e verdieping en heeft uitzicht over het centrum met onder andere diverse winkelstraten, de Markthal en Schouwburgplein, een bruisende plek voor iedereen.
Het complex staat aan de Kruiskade en Karel Doormanstraat. Als je verder doorloopt heb je een autovrije winkelboulevard de Lijnbaan, Koopgoot en Beurstraverse met een diversiteit aan winkels, bezienswaardigheden en restaurants.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken ca. 30 m²
- Slaapkamer I ca. 16 m²
- Slaapkamer II ca. 5 m²
- Slaapkamer III ca. 8 m²
- Badkamer ca. 6 m²
- Inpandige berging met wasmachine aansluiting ca. 2 m²
- Balkon ca. 5 m²
- Separaat toilet

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer, deels lampen.
- Voorzieningen keuken: inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combinatie oven/magnetron en inbouw vaatwasser en afzuigkap.
- Voorzieningen badkamer: inloopdouche, wastafelmeubel en een combinatie wasmachine/droger.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.
- Fietsenstalling.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 2.150,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Er worden servicekosten door de verhuurder boven op de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 46,67. Voor een ruwe schatting van de bijkomende kosten kunt u kijken op de website van Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) onder het kopje uitgaven. Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt minimaal 1 maand huur.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,75 keer de huur bij 1 persoon en 3.5 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.92221318490855, "lng": 4.473921954631805 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN