Kreekplein

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.700,- incl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
IJsselmonde
Oppervlakte
90m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Geschikt voor drie woningdelers! Net, gemeubileerd 4-kamerappartement op het Kreekplein in IJsselmonde te huur. De woonruimte wordt in gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de eerste en tweede etage. Het centrum is te bereiken in 20 minuten fietsen en in 25 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels, de supermarkt en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling:
Eerste etage
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 27m².
- Balkon.
- Keuken.
- Toilet.
Tweede etage
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 10m².
- Tweede slaapkamer met een oppervlakte van ca. 9m².
- Derde slaapkamer met een oppervlakte van ca. 13m².
- Balkon.
- Badkamer.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd zoals te zien op de foto’s.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche en wastafel.
- Gratis parkeren.
- Er is een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.700,- inclusief gas, water elektra en internet. De kosten voor gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 1.700,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is geschikt voor studenten.

Inkomenseis:
- De woning dient te worden gehuurd door een hoofdhuurder, waarbij de ouders van de hoofdhuurder garant zullen staan voor de huurbetalingen. Bij ontbreken van een borgsteller is het eventueel mogelijk in aanmerking te komen tegen betaling van een hogere waarborgsom.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.8856158, "lng": 4.5368561 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN