Korte Hoogstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.595,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
75m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 nov 2019
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

NU TE HUUR, NIEUW GERENOVEERD HOOGWAARDIG 3-KAMERAPPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM
Stoer en luxe gerenoveerd, 75m2 volledig gemeubileerd, 2-kamerappartement aan de Korte Hoogstraat in Rotterdam. Het appartement, met een nieuwe linoleumvloer in cementkleur en zwarte stalen kozijnen, is opnieuw ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne expat. Het is gelegen op de tweede verdieping van een appartementencomplex uit het begin van de jaren vijftig, naast het Schielandshuis en op 1 minuut lopen van het centraalste kruispunt van de metro (Beurs/ WTC). Hoewel in de buurt diverse high-end restaurants zoals Fitzgerald, FG Foodlabs en Joelia te vinden zijn en zich tegenover enkele van de leukere espresso bars en modewinkels bevindt, staat dit deel van de stad bekend als relatief rustig, een ontspannen toevluchtsoord van de stadsdrukte. Hier wil je wonen! De markt en de beroemde Markthal, een MVRDV-ontwerp, staan letterlijk voor de deur. De bruisende Witte de Withstraat ligt op 5 minuten lopen. Het Centraal Station, het hoofdkantoor van Unilever en het Erasmus Medisch Centrum zijn slechts één of twee haltes verwijderd of een korte fietstochtje.

Entree in de ruime woonkamer is aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de winkelstraat (25,9 m2). Het heeft een dressoir, een comfortabele bank, een openhaard, een aantal stoelen om samen te zitten en een diner/werktafel. De badkamer heeft een inloopregendouche van Grohe, een handdoekverwarming en een aparte hoek met een nieuwe wasmachine en droger (4,6m2). Het toilet is afgewerkt met gebroken witte klassieke facet tegels. Eén slaapkamer heeft een nieuw ruim bed, een klein bureau en een kast (8,6m2). De andere slaapkamer heeft twee grote nieuwe boxspringbedden (geheel van natuurlijke materialen, indien gewenst één topping)(15,7m2). Beide hebben op maat gemaakte stille jaloezieën. De keuken is uitgerust met een espressomachine, waterkoker, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een design glazen wijnkoeler (10,3m2). Vanuit de keuken opent de deur naar een klein balkon, met een wijntafel en uitzicht op de Coolsingel, het Schielandshuis en de oude HBU Bank. De meeste kamers tonen klassieke archieffoto's of havenfoto's van Rotterdam. Geheel verwarmd door centrale verwarming. In de kelder is er droge opslagruimte van 11m2 beschikbaar.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.595,- inclusief servicekosten. De kosten voor gas, water, elektriciteit, internet/tv en gemeentelijke belastingen zijn voor rekening van de huurder en niet inbegrepen in de huurprijs. - De waarborgsom staat gelijk aan tweemaal de huursom.
- Bewoning door max. 2 personen met een minimum huurperiode van 12 maanden.
- Roken of huisdieren zijn niet toegestaan en het appartement is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van € 3.000,-. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van € 4.000,- keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.
Bij tweeverdieners:
- Het tweede inkomen wordt met 2/3 meegerekend.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.

Locatie

[ { "lat": 51.91926778385103, "lng": 4.482063800096512 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN