Karel Doormanstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.295,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
45m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Schitterend 2-kamer appartement in "de Karel Doorman" op de Karel Doormanstraat in hartje centrum te huur. De woonruimte wordt in gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de dertiende etage. Vanaf het terras heeft u een adembenemend uitzicht over de gehele skyline van de stad. Alle stadse gemakken zoals winkels, restaurants en terrassen bevinden zich letterlijk recht onder u. Het centraal station is met ca. 5 minuten aan te lopen.

Het complex waar het appartement zich in bevindt beschikt over diverse luxe faciliteiten om als huurder totaal voorzien te zijn van alle gemakken. Denk hierbij aan een professioneel ingerichte fitnessruimte, een afgesloten fietsenstalling welke bereikbaar is middels een "fietslift"en een ruim opgezette daktuin op de veertiende verdieping waar u heerlijk tot rust kunt komen onder het genot van een vrijwel 360 graden uitzicht.

Indeling:
- Lichte en smaakvol ingerichte woonkamer met open keuken van ca. 23m².
- Vanuit de woonkamer aansluitend een terras van van ca. 9.5m².
- Hal van ca. 6m².
- Gescheiden slaapgedeelte van ca. 7.5m².
- Moderne badkamer met toilet van ca. 4.5m².
- Op de vierde verdieping bevindt zich een privé berging van ca. 4m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd zoals te zien op de foto’s. U kunt het appartement intrekken met alleen uw koffers.
- Voorzieningen keuken: vaatwasser, combi-magnetron, kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak.
- Voorzieningen badkamer: ruime douche, wastafel, design radiator en toilet.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.295,-. Bovenop de huurprijs worden iedere maand € 100,- door de verhuurder in rekening gebracht als voorschot voor gas, water en elektra.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 2.790,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van € 3.200,-. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van € 4.000,- over de afgelopen 3 jaar.
Bij tweeverdieners:
- Het tweede inkomen wordt met 2/3 meegerekend.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.9176061, "lng": 4.4770384 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN