Hoyledestraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 632,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
63m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
1 jul 2022
Huurperiode
minimaal 6 maanden
Download brochure

Omschrijving

Ruime 2-kamerappartement op de Hoyledestraat in Noord te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 10 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de populaire Bergweg met verschillende restaurants, bars, winkels, supermarkten en de tramhalte. Daarnaast zijn het treinstation Rotterdam Noord en de snelweg ook snel te bereiken.

Indeling:
- Woonkamer van ca. 27m².
- Keuken van ca. 6m².
- Slaapkamer van ca. 26m².
- Badkamer met toilet.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: vloerbekleding.
- Voorzieningen keuken: afzuigkap.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel en toilet.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: enkel glas.
- Let op: Houd er rekening mee dat geen parkeervergunning kan worden aangevraagd bij deze woning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 632,87. De kosten voor gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 215,-.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.695,74.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 6 maanden.
- De verhuurder maakt gebruik van een leegstandcontract. De verhuurder mag het contract beëindigen door dit 3 maanden van tevoren bekend te maken aan de huurder.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9394687, "lng": 4.4805294 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN