Heemraadssingel

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 895,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
40m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Schitterend gemeubileerde studio op de Heemraadssingel in Delfshaven te huur. De woning is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde. Op loopafstand bevindt zich de hippe Nieuwe Binnenweg en Metrostation Coolhaven is direct om de hoek. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 5 minuten met het openbaar vervoer.

Indeling:
- Woonruimte met een oppervlakte van ca. 24m².
- Gescheiden keuken met een oppervlakte van ca. 8m².
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 2m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd zoals te zien op de foto’s en voorzien van een prachtige houten vloer. Er is tevens een wasmachine aanwezig.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron en een set van kookgereedschap en servies. .
- Voorzieningen badkamer: douche, toilet en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 895,-. De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen worden door de eigenaar maandelijks in rekening gebracht en bedragen € 155,-.
- De waarborgsom bedraagt € 2.100,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van 3 keer de huurprijs. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van 4 keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.9101901, "lng": 4.4576713 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN