Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Groenendaal

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 2.325,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
95m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
15 jul 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Wonen op stand voor 3 woningdelers! in dit luxe, volledig gemeubileerde 4-kamer penthouse! Gelegen in het stadscentrum op de vijfde etage van het complex! Ook geschikt voor 3 woningdelers. Binnen en buiten vloeien in elkaar over door de verdiepingshoge glaspuien. Door de positionering van het groendak op het niveau van de bestaande dakrand ontstaat een uniek infinity gevoel, met uitzicht op een daktuin en de stad als decor. Op korte loopafstand bevindt zich Oostplein en Oude Haven met een tal bekende horecazaken alsmede de Markthal. Direct voor de deur bevind zich het Metrostation Oostplein en treinstation Blaak ligt op 5 minuten loopafstand. De Erasmus Universiteit is makkelijk te bereiken: binnen 8 minuten met de fiets of via de rechtstreekse metro- of tramverbinding.

Indeling:
- Living met open keuken van ca. 30 m2 welk toegang biedt tot het royale dakterras!
- Ruime hal met toegang tot de overige vertrekken. Hier bevindt zich een extra wasmeubel.
- Separaat luxe betegelde toiletruimte.
- Luxe betegelde badkamer van ca. 3 m2.
- Opstelplaats met wasmachine en droger.
- Slaapkamer 1 van ca. 17 m2.
- Slaapkamer 2 van ca. 16 m2.
- Slaapkamer 3 van ca. 11 m2.
- Separaat berging in de onderbouw.
- Gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd.
- Voorzieningen keuken: inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven.
- Voorzieningen badkamer: luxe wasmeubel, douche, thermostaatkranen, design-radiator en inbouwspots.
- Woon- en slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 2.325,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 4.650,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon, 3 keer de huur bij 2 personen en 3,5 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Stuur ons graag een reactie via de mail. Wij nemen daarna spoedig contact op. Woningen die momenteel bewoond zijn verhuren wij online, met aanvullende foto’s of video’s. Woningen die leeg staan kunnen met inachtneming van de RIVM maatregelen worden bezichtigd, maar tevens online gehuurd worden.

Locatie

[ { "lat": 51.922736, "lng": 4.4957769999999755 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN