Gouwstraat

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 895,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Charlois
Oppervlakte
85m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 dec 2019
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Wegens grote belangstelling voor deze woning, plannen we op het moment geen nieuwe bezichtigingen meer in. Onze excuses voor het ongemak.

Mooi en gezellig appartement in een nette buurt van Rotterdam Zuid te huur. Ideaal voor een stel of twee individuen! Het appartement is gelegen op loopafstand van diverse winkels, openbaar vervoer en de Maas. De Erasmus MC (en het centrum) kunnen binnen 10 minuten op de fiets bereikt worden door middel van de Maastunnel. De Erasmus Universiteit kan binnen 20-15 minuten fietsen bereikt worden. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van het pand.

Indeling:
Tweede verdieping:
- Ruime L-vormige woonkamer aan de voorzijde.
- Eerste slaapkamer aan de achterzijde (11m2).
- Moderne keuken met koelkast, oven, kookplaat, afzuigkap en afwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het gezellige balkon aan de achterzijde.
- Seperaat toilet.
Derde verdieping:
- Tweede slaapkamer aan de voorzijde met een oppervlakte van 13m2.
- Mooie badkamer met douche en wastafel.
- Extra bergruimte van 4m2.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer.
- Verwarmingssysteem: CV-ketel.
- Beglazing: dubbel glas.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 895,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.790,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van 3 keer de huurprijs. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van 4 keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.
Bij tweeverdieners:
- Het tweede inkomen wordt met 2/3 meegerekend.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om in aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.8923415, "lng": 4.4681114 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN