Dunantstaat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.650,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
90m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
18 jan 2019
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Subliem gerenoveerd 4-kamerdubbel bovenhuis op de Dunantstraat in Delfshaven te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede en derde etage. Het centrum is te bereiken in 8 minuten fietsen en in 15 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich metrostation Delfshalven, Het Park met de Euromast, de Coolhaven en historisch Delfzijl. De verbouwing is nog in volle gang, bezichtigingen zijn wel al mogelijk.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken van ca. 22m². De keuken heeft bevat alle wenselijke inbouwapparatuur. De woonkamer biedt toegang tot het balkon van ca. 3m².
- Slaapkamer van ca. 17m².
- Tweede slaapkamer van ca. 17m².
- Derde slaapkamer van ca. 18m².
- Badkamer van ca. 5.5m² met inloopdouche en luxe badkamermeubel.
- Separaat toilet op beide etages.
- Opbergruimte met wasmachine aansluiting van ca. 1m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: PVC-vloer, lampen, gordijnrails en ophangsysteem voor schilderijen.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-magnetron, composiet aanrechtblad, inbouwspots.
- Voorzieningen badkamer: Inloopdouche, dubbelewastafel met meubel en handdoekradiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.650,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 200,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 3.300,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen of een gezin met 1 of 2 kinderen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is geschikt voor studenten.

Inkomenseis:
- De woning dient te worden gehuurd door een hoofdhuurder, waarbij de ouders van de hoofdhuurder garant zullen staan voor de huurbetalingen. Bij ontbreken van een borgsteller is het eventueel mogelijk in aanmerking te komen tegen betaling van een hogere waarborgsom.
Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "lat": 51.9074152, "lng": 4.457578499999954 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN