Diergaardesingel

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 590,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
30m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
1-24 maanden
Download brochure

Omschrijving

Ruime studio op de Diergaardesingel in het stadscentrum te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de eerste etage. Op dit moment bevindt er zich vloerbedekking in de woning. Deze wordt vervangen door laminaat. In de nabije omgeving bevinden zich Rotterdam Centraal Station, diverse winkels, supermarkten en eetgelegenheden.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken van ca. 28m².
- Badkamer van ca. 2.5m².
- Gedeelde toilet van ca. 1m².
- Gedeelde tuin.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: gedeeltelijk gemeubileerd.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap en koelkast.
- Voorzieningen badkamer: douche en wastafel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 590,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water en elektra á € 105,- welke maandelijks door de verhuurder in rekening worden gebracht.
- De waarborgsom bedraagt € 695,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan).
- De maximale huurperiode is gelijk aan 24 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,75 keer de huur bij 1 persoon.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9214324, "lng": 4.468875 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN