Cornelis Bloemaertsingel

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.535,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Prins Alexander
Oppervlakte
80m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
1 aug 2022
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor 3 studenten op maar 10 minuten fietsafstand van de Erasmus Universiteit: 4-kamerappartement op de Cornelis Bloemaertsingel in de groene en veilige wijk Prins Alexander te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de vierde etage (bereikbaar met een lift). Het centrum is te bereiken in 18 minuten fietsen en in 30 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Kralinge Plas, het winkelcentrum Het Lage Land en het Metrostation.

Indeling:
- Woonkamer van ca. 23m².
- Slaapkamer van ca. 14m² met toegang tot de serre.
- Tweede slaapkamer van ca. 11m².
- Derde slaapkamer van ca. 8m² met toegang tot het tweede balkon..
- Badkamer van ca. 3m².
- Separaat toilet van ca. 1m².
- Externe berging op de begane met een oppervlakte van ca. 6m². Ideaal voor het plaatsen van fietsen.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer en lampen.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, oven en wasmachine.
- Voorzieningen badkamer: douche en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Gratis parkeren.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.435,-. De kosten voor verwarming worden door de verhuurder bovenop de maandelijkse huur in rekening gebracht en bedragen € 60,- met verrekening achteraf. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 135,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 4.605,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon, 3 keer de huur bij 2 personen en 3,5 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9407674, "lng": 4.5376883 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN