Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Coolhaven

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.450,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
66m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 maa 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Dit oogverblindende, recent gerenoveerde ‘loft’ appartement in een voormalig fabriekspand met uitzicht op de Coolhaven, is absoluut een lust voor het oog en op korte termijn beschikbaar! Er is gekozen voor een duurzame, luxe afwerking zoals een keramisch aanrechtblad, een in beton gegoten vloer, schitterende betegeling in de badkamer en een unieke rvs afzuigkap. De woning wordt in (gedeeltelijk) gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de eerste etage. Het centrum is te bereiken in 8 minuten fietsen en in 8 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich Historisch Delfshaven, het Erasmus ziekenhuis, het Park met de Euromast, metrostation Coolhaven en diverse winkels en horecagelegenheden en de supermarkt Albert Heijn .

Indeling:
- Living met open luxe keuken van ca. 48m², met uitzicht op de Coolhaven.
- Slaapgedeelte van ca. 15m², in halfopen verbinding met de living.
- Badkamer van ca. 8m² van hoogwaardige kwaliteit.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: gedeeltelijk gemeubileerd.
- Voorzieningen keuken: keramisch aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap/mechanische ventilatie, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven.
- Voorzieningen badkamer: bad, douche, wastafel, toilet en aansluiting was/droog combinatie.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel en vloerverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.450,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 150,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 2.900,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Reageer bij voorkeur via de mail. Wij reageren snel met een bezichtigingsvoorstel.

Locatie

[ { "lat": 51.908162, "lng": 4.45900000000006 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN