Belangrijk: Er zijn momenteel oplichters actief onder het domain perfectrent.eu. Vertrouw mails met @perfectrent.eu niet. Al onze mails worden verzonden vanuit @perfectrent.nl.

Burgemeester Meineszstraat

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.950,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
89m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
4
Geschikt voor
4 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Perfect voor 4 studenten/woningdelers! Ruim 7-kamerappartement op de Burgemeester Meineszstraat in Delfshaven te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede en derde etage. Het centrum is te bereiken in 8 minuten fietsen en in 15 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling tweede etage:
- Grote woonkamer met ingebouwde kasten van ca. 15m².
- Slaapkamer van ca. 10m².
- Twee extra kamers van ieder ca. 6m², ideaal als studiekamer of opbergruimte.
- Keuken van ca. 6m².
- Hal van ca. 2m².
- Separaat toilet van ca. 1m²
Indeling derde etage:
- Slaapkamer van ca. 10m².
- Slaapkamer van ca. 9m².
- Slaapkamer van ca. 7m².
- Badkamer van ca. 4m².
- Ruime hal van ca. 11m².
- Separaat toilet van ca. 1m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: de aanwezige laminaatvloer mag kosteloos overgenomen worden en behoort niet tot het gehuurde. Deze bevind zich deels in matige staat.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.950,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie).
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.950,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 4 personen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishoud te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 4 keer de huur bij 4 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
- Stuur ons graag een reactie via de mail. Wij nemen daarna spoedig contact op. Woningen die momenteel bewoond zijn verhuren wij online, met aanvullende foto’s of video’s. Woningen die leeg staan kunnen met inachtneming van de RIVM maatregelen worden bezichtigd, maar tevens online gehuurd worden.

Locatie

[ { "lat": 51.91905149999999, "lng": 4.448710999999999 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN