Brussestraat

Bezichtiging vol

Kenmerken

Status
Bezichtiging vol
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.195,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Oppervlakte
64m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 okt 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Helaas moeten wij u mededelen dat de bezichtiging volgeboekt is. Wij hanteren een strikt maximum aantal personen per bezichtiging. Wegens grote belangstelling voor deze woning, plannen we op het moment geen nieuwe bezichtigingen meer in.

Net 3-kamerappartement op de Brussestraat in Kralingen te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 2 minuten fietsen en in de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoer gelegenheden, supermarkten, de Goudsesingel en het Oostplein verschillende leuke winkels, cafés en restaurants.

Indeling:
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 22m².
- Keuken met een oppervlakte van ca. 6.5m² met toegang tot het balkon van ca. 3m².
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 13.2m².
- Kamer met een oppervlakte van ca. 7.9m².
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 1.6m².
- Toilet.
- Hal met een oppervlakte van ca. 8m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: de laminaatvloer.
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat en afzuigkap.
- Voorzieningen badkamer: douche en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.195,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 175,- (zonder enkele garantie). Als makelaar helpen wij kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 2.390,-.
- De bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is enkel mogelijk voor een stel, niet voor woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.924965, "lng": 4.4926563 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN