Bergweg

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.495,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
105m²
Interieur
Kaal
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
8 okt 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Helaas moeten wij u mededelen dat de bezichtiging volgeboekt is. Wij hanteren een strikt maximum aantal personen per bezichtiging. Wegens grote belangstelling voor deze woning, plannen we op het moment geen nieuwe bezichtigingen meer in.

Ruim 6-kamerappartement op de Bergweg in Noord te huur. De woonruimte wordt in kale staat verhuurd en is gelegen op de tweede en derde etage. Het centrum is te bereiken in 5 minuten fietsen en in 10 minuten met het openbaar vervoer. De Bergweg is vooral populair om zijn verschillende restaurants, bars, winkels, supermarkten en de tramhalte, daarnaast zijn het treinstation Rotterdam Noord en de snelweg ook snel te bereiken.

Indeling:
- Woonkamer met grote raampartijen. Let op, in de huidige woonkamer wordt de derde slaapkamer gerealiseerd.
- Nette keuken van ca. 6m².
- Ruime slaapkamer van ca. 15m².
- Slaapkamer van ca. 10m².
- Extra kamer van ca. 4m², ideaal als opbergruimte of studeerkamer.
- Tussenkamer van ca. 6m².
- Wasruimte van ca. 6m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: de aanwezige laminaatvloer mag kosteloos overgenomen worden en behoort niet tot het gehuurde. Deze bevind zich deels in matige staat.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en oven.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: enkel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.495,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 150,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.495,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishouden te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden). Conform gemeentelijke regelgeving is bewoning door studenten enkel mogelijk indien de aannemelijke intentie bestaat om ook na de studietijd samen te blijven wonen..
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon, 3 keer de huur bij 2 personen en 3,5 keer de huur bij 3 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9359, "lng": 4.476306999999999 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN