Bergweg

Kenmerken

Type
Villa
Huurprijs
€ 525,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Noord
Oppervlakte
10m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
10
Geschikt voor
1 - 10 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Vanwege het coronavirus volledig online te huur. Ruime kamers in een schitterende vrijstaande villa op de Bergweg in het Oude Noorden te huur. De woning beschikt over drie woonlagen met op de begane grond een ruime gedeelde woonkamer, eetkamer en leefkeuken. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping zijn tien afzonderlijke slaapkamers met een minimale afmeting van 10 m2 plus meerdere sanitaire voorzieningen. Aan de achterzijde heeft de woning nog een gezellige tuinkamer met aangrenzend een riante tuin van zo`n 200 m2. In de nabije omgeving bevinden zich de populaire Bergweg met verschillende restaurants, bars, winkels, supermarkten en de tramhalte, daarnaast is het treinstation Rotterdam Noord ook snel te bereiken.

Het is alleen mogelijk een deel van de woning (x aantal kamers) te huren met een groep woningdelers.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 525,- per kamer. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.050,- per kamer.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Deze woning is geschikt voor studenten.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van 3 keer de huurprijs. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van 4 keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.


Bent u geïnteresseerd?
- Als eerste stap vragen wij u zich kosteloos in te schrijven op Perfectrent.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen voor extra informatie over een huurwoning of om verder te gaan in het huurproces. Uit gezondheidsoverwegingen zijn momenteel geen bezichtigingen mogelijk. Wel zorgen wij er voor dat u voldoende foto’s, video’s en maten hebt om uw beslissing te maken.
- Vanwege het coronavirus zal het gehele huurproces online plaatsvinden.

Locatie

[ { "lat": 51.9363292, "lng": 4.476544699999977 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN