's-Gravenweg

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 960,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Prins Alexander
Oppervlakte
55m²
Interieur
Kaal
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 aug 2021
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Prachtig 2-kamerappartement met wijds uitzicht op de ‘s-Gravenweg in Prins Alexander te huur. De woonruimte wordt in kale staat verhuurd (overname vloer mogelijk) en is gelegen op de vijfde etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen en in 13 minuten met het openbaar vervoer. Om de hoek bevindt zich Metrostation Capelsebrug alsmede de Spar supermarkt en naar de Erasmus Universiteit of het Kralingse Bos is het minder dan 10 minuten fietsen.

Indeling:
- Riante woonkamer met open keuken van ca. 33m². De woon- en slaapkamer bieden een prachtig uitzicht vanaf de vijfde verdieping.
- Slaapkamer van ca. 12m² met badkamer en suite.
- Badkamer en suite met toilet van ca. 4m². Hier bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting.
- Separaat toilet in de hal.
- Hal van ca. 5m².
- Berging op de begane grond van ca. 4m².
- Gezamenlijke fietsenberging.
- Prachtig gedeelde binnentuin met picknicktafels. De groenvoorzieningen van het complex zijn fraai aangelegd en worden netjes onderhouden. Op deze heerlijke plek aan het water is het lekker ontspannen na een drukke dag. Ook is het een ideale manier de buren wat beter te leren kennen.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: de woning wordt in kale staat verhuurd. De huidige laminaatvloer kan worden overgenomen van de vertrekkende huurder (vraagprijs € 300,-).
- Voorzieningen keuken: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron. Het kookeiland is door de vorige huurder geplaatst en kan worden overgenomen (vraagprijs € 600,-).
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel, toilet en design-radiator.
- Verwarmingssysteem: stadsverwarming.
- Beglazing: dubbel glas.
- De woning heeft het energielabel A.
- Parkeerplekken op het parkeerterrein voor de deur te huur voor € 40,- per maand.
- Toegang tot de woning middels het trappenhuis of de twee liften.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 960,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit verwarming, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 150,,- (zonder enkele garantie). Wij helpen kosteloos bij het afsluiten van de nutsvoorzieningsovereenkomsten.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 960,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn in overleg mogelijk.

Inkomenseis werkenden:
- Netto inkomen van 2,5 keer de huur bij 1 persoon en 3 keer de huur bij 2 personen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is geschikt voor studenten.
- Studenten kunnen in aanmerking komen met een borgsteller of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.9214554, "lng": 4.554523 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN