Koninginneweg

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.250,- excl.
Plaats
Ridderkerk
Oppervlakte
82m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Zeer geschikt voor woningdelers werkzaam in Ridderkerk en omstreken! Gedeeltelijk gestoffeerd appartement op de Koninginneweg in Ridderkerk te huur. Nabij de uitvalswegen en ook Rotterdam is uitstekend bereikbaar met OV, fiets of auto. In de nabije omgeving bevinden zich openbaar vervoer verbindingen en een groot winkelcentrum met vele winkels en supermarkten.

De vloer in de woonkamer is recent vervangen voor een PVC vloer in visgraat motief, zoals te zien op enkele advertentiefoto`s.

Indeling:
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 25m².
- Keuken van 6m² met toegang tot het balkon.
- Drie ruime slaapkamers met alle drie een oppervlakte van ca. 10m².
- Badkamer.
- Separaat toilet.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: vloer, raambekleding en verlichting.
- Voorzieningen keuken: koelkast, vriezer, combimagnetron en kookplaat.
- Badkamerfaciliteiten: douche en wastafel.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.250,-. De bijkomende kosten voor gas, water, elektra, tv en internet worden door de verhuurder maandelijks in rekening gebracht boven op de huurprijs en bedragen € 240,-. De bijkomende maandelijkse kosten bestaan uit gemeentelijke belastingen en bedragen naar schatting ca. € 50,- (zonder enkele garantie).
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom bedraagt € 1.490,-
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen die voor de lange termijn de intentie hebben om samen een huishouden te voeren (duurzaam gemeenschappelijk huishouden). Let op, als het merendeel van de bewoners student is, valt dat niet onder een duurzaam gemeenschappelijk huishouden.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inkomenseis werkenden:
- Bruto inkomen van 3,5 keer de huur. Spaargeld mag met 1% worden opgeteld bij het bruto maandinkomen.
- Bij werknemers: een resterende looptijd arbeidsovereenkomst van min. 10 maanden of een intentieverklaring voor verlenging.
- Bij zelfstandigen: een bevestiging van het inkomen door een externe boekhouder voor het volledige afgelopen boekjaar en het huidig boekjaar (prognose).
- In andere gevallen kan men eventueel met een borgsteller, of een met 1 á 2 maanden huur verhoogde waarborgsom, in aanmerking komen.

Inkomenseis studenten:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Inkomenseis borgsteller:
- Wonend of werkend in Nederland.
- Voldoende inkomen en/of vermogen om naast de eigen lasten ook aan de huurverplichtingen uit de borgstelling te kunnen voldoen.
- Verder dezelfde eisen als voor werknemers of zelfstandigen.

Interesse?
Wij plannen bezichtigingen via de mail in. Zo kunnen wij u een duidelijk beeld van het huurproces geven. Reageer daarom op de advertentie of mail ons. Wij reageren normaliter binnen twee werkdagen. Alvast bedankt voor uw moeite!

Locatie

[ { "lat": 51.872317946534935, "lng": 4.598196744918823 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN