Wormerhoek

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 835,- excl.
Plaats
Capelle ad IJssel
Oppervlakte
54m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
11 mei 2020
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Nieuw gerenoveerde appartementen in het transformatieproject The Scorpio in Capelle aan den IJssel te huur! Het complex bestaande uit 72 appartementen bevindt zich aan de Wormerhoek met winkels en horeca voor de deur, het park Hitlandbos als achtertuin en naast de rondweg N219 voor een snelle verbinding met de snelweg. Op 3 minuten fietsen bevindt zich winkelcentrum en metrostation de Terp. Met de metro is hartje Rotterdam binnen 20 minuten te bereiken en de Erasmus Universiteit al binnen 15 minuten. Dit appartementstype betreft een loft van 54m2 en tevens hoekwoning, gelegen op verdieping 1 t/m 5.

Over de woning:
- Loft-like appartement waarbij het slaapgedeelte makkelijk te scheiden is van het woongedeelte.
- Moderne keuken voorzien van combi-magnetron, koelkast/vriezer, 4 pit kookplaat en afzuigkap alsmede de mogelijkheid tot plaatsen van een vaatwasser.
- Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
- Separaat toilet.
- Interne berging met aansluiting wasmachine en droger.
- Hoogwaardige afwerking met luxe PVC vloer met houtnerf en gewitte wanden en plafonds.
- De woning zal beschikken over een energielabel A of beter.
- De referentiefoto's zijn van een ander transformatieproject uit Rotterdam van dezelfde ontwikkelaar en geven een goed beeld van de afwerking.

Over het complex:
- 72 woningen van 35-70m2 met huurprijzen van € 651,36 tot € 919,00. Zie een complete huurlijst en plattegronden in de foto’s.
- Verhuur aan (serieuze) studenten, young professionals en werkenden.
- Algemene ruimten worden goed verzorgd en regelmatig schoongemaakt.
- Afgesloten parkeerterrein bij het complex.
- Gezamenlijk terras op het terrein.

Volgende bouwnummers vallen onder dit type woning, allemaal met een oppervlakte van ca. 54m2 en de genoemde huurprijs:
- 1.03: hoekwoning, eerste verdieping, gelegen op het oosten
- 1.04: hoekwoning, eerste verdieping, gelegen op het zuiden
- 1.09: hoekwoning, eerste verdieping, gelegen op het westen
- 1.10: hoekwoning, eerste verdieping, gelegen op het noorden
- 2.03: hoekwoning, tweede verdieping, gelegen op het oosten
- 2.04: hoekwoning, tweede verdieping, gelegen op het zuiden
- 2.09: hoekwoning, tweede verdieping, gelegen op het westen
- 2.10: hoekwoning, tweede verdieping, gelegen op het noorden
- 3.03: hoekwoning, derde verdieping, gelegen op het oosten
- 3.04: hoekwoning, derde verdieping, gelegen op het zuiden
- 3.09: hoekwoning, derde verdieping, gelegen op het westen
- 3.10: hoekwoning, derde verdieping, gelegen op het noorden
- 4.03: hoekwoning, vierde verdieping, gelegen op het oosten
- 4.04: hoekwoning, vierde verdieping, gelegen op het zuiden
- 4.09: hoekwoning, vierde verdieping, gelegen op het westen
- 4.10: hoekwoning, vierde verdieping, gelegen op het noorden
- 5.03: hoekwoning, vijfde verdieping, gelegen op het oosten
- 5.04: hoekwoning, vijfde verdieping, gelegen op het zuiden
- 5.09: hoekwoning, vijfde verdieping, gelegen op het westen
- 5.10: hoekwoning, vijfde verdieping, gelegen op het noorden

Voorwaarden:
- De maandelijkse kale huur bedraagt € 835,-. De servicekosten (voor bijv. stoffering en schoonmaak algemene ruimten) bedragen € 69,-. De kosten van een parkeerplaats bedragen € 40,- per maand. De kosten voor nutsvoorzieningen, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn voor rekening van huurder.
- Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.
- De waarborgsom is gelijk aan de kale huurprijs.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen.
- Bewoning is mogelijk voor studenten (wel met garantsteller).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
- De verwachte oplevering is mei 2020. Het is nu al mogelijk om een huurovereenkomst te tekenen en uw woning zo definitief te reserveren.

Meer over de locatie:
The Scorpio is gelegen aan Wormerhoek 14 in Capelle aan den IJssel. Een ideale uitvalsbasis voor waarheen u maar wilt. Pal naast The Scorpio ligt rondweg N219, die u in no-time op snelweg A16 of A20 brengt. Ook met bus, tram of metro bent u snel op uw plaats van bestemming. Metrostation de Terp ligt op 3 minuten fietsafstand. Vanaf daar bent u zo in het centrum van Rotterdam.
Overigens, voor uw dagelijkse boodschappen heeft u helemaal geen auto of openbaar vervoer nodig. Op loopafstand van The Scorpio vindt u winkels en een supermarkt. Iets verder naar het zuiden ligt De Terp. Een ruim en overdekt winkelcentrum, met een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca.
Capelle aan den IJssel geldt sinds 2016 als de groenste stad van Nederland. En dat merkt u, ook als bewoner van The Scorpio. Het pand ligt naast natuurgebied Hitland, waar fiets- en wandelroutes zich voor u uitstrekken. Kanoën in de zomer, schaatsen in de winter: in Hitland laat u de hectiek van alledag al snel achter u.
De combinatie van ruimte en groen beleeft u ook op andere plekken in Capelle aan den IJssel. In stadspark Schollebos bijvoorbeeld, dat op een steenworp afstand van The Scorpio ligt. Of wat verder naar het zuiden, voor fiets- en wandeltochten langs de Hollandsche IJssel. Rust, ruimte en natuur? In Capelle aan den IJssel bent u er!

Interesse?
Bij interesse dient u zich in te schrijven op www.perfectrent.nl (gratis). Daarna kunt u uw interesse laten blijken door een email te sturen naar scorpio@perfectrent.nl. Eventuele vragen of voorkeur voor een bouwnummer kunt u gelijk doorgeven. Na beantwoording van al uw vragen, zullen wij een optie op de gewenste woning geven en dient u uw persoonlijke stukken aan te leveren om goedgekeurd te worden.

Locatie

[ { "lat": 51.9434747, "lng": 4.6026064 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN