Proveniersplein

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.650,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Centrum
Oppervlakte
80m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 jan 2018
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Unieke loft met prachtig uitzicht gelegen op het Proveniersplein te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de derde etage. De woonruimte is direct gelegen achter Centraal station en beschikt over een royaal balkon, gelegen op het zuiden. In de nabije omgeving bevinden zich diverse restaurants, café's en supermarkten.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken met een oppervlakte van ca. 48m².
- Badkamer.
- Gescheiden toilet.
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 18.29m².
- (Slaap)kamer met een oppervlakte van ca. 8.14m².
- Ruim balkon met een oppervlakte van ca. 10m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: vloer zoals te zien op de foto's.
- Voorzieningen keuken: kookplaat, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.
- Voorzieningen badkamer: douche en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.650,-. De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 1.650,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "address": "Proveniersplein 16", "city": "Rotterdam", "zipcode": "3033 EC", "lat": 51.9263573, "lng": 4.4692415, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN