Louise de Colignylaan

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 898,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Oppervlakte
53m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Net, modern 2-kamerappartement op de Louise de Colignylaan in Kralingen te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de vijfde etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen en in 20 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Kralingse Plassen, de Kortekade met verschillende restaurants en cafés en de Lusthofstraat met verschillende winkels en supermarkten.

Indeling:
- Hal.
- Woonkamer met open keuken.
- Slaapkamer.
- Balkon met een oppervlakte van ca. 4m².
- Badkamer.
- Opbergruimte met wasmachine aansluiting.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer.
- Voorzieningen keuken: koelkast met vriesvak, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche, toilet en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-ketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Betaalde parkeerplek te huur voor maandelijks € 50,00.
- Het appartement is gelegen in een pand bestaande uit ongeveer 60 huurappartementen. In het pand is er een restaurant aanwezig en een lobby waar gedurende kantooruren de locatiemanager te vinden is. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke tuin.
- De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde gebouw.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 898,- exclusief. De huur inclusief servicekosten, stookkosten en waterverbruik is € 1.039,77. De kosten voor elektra verbruik, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De woning kan ook in gemeubileerde staat gehuurd worden.
- De waarborgsom bedraagt € 1.039,77.
- De bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet gewenst.
- Huisdieren zijn niet gewenst.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "address": "Louise de Colignylaan 442", "city": "Rotterdam", "zipcode": "3062 HN", "lat": 51.9249895, "lng": 4.5199039, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN