Kralingseweg

Kenmerken

Type
Appartement
Huurprijs
€ 1.150,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Kralingen-Crooswijk
Oppervlakte
70m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
16 jul 2018
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Net, compleet gemeubileerd 2-kamerappartement op de Kralingseweg in Kralingen te huur. De woonruimte wordt in gemeubileerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen en in 20 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Kralingse Plas en het Kralingse Bos, de supermarket, openbaar vervoer verbindingen en diverse restaurants en bars.

Indeling:
- Woonkamer.
- Balkon.
- Slaapkamer.
- Balkon.
- Keuken.
- Badkamer.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd zoals te zien op de foto’s.
- Voorzieningen keuken: oven, kookplaat, wasmachine, afzuigkap,koelkast en vriezer.
- Voorzieningen badkamer: douche, wastafel en toilet.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Betaalde parkeerplek te huur.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 1.150,00. De maandelijkse huur inclusief gas, water elektra en internet bedraagt € 1.350,00. De kosten voor gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 1.350,00.
- De bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet gewenst.

Inkomenseis werknemers:
- Maandelijks netto-inkomen van 3 keer de huurprijs. Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden meegerekend.
- Duur arbeidsovereenkomst van minimaal 10 maanden indien de minimale huurtermijn 12 maanden is.
Inkomenseis zelfstandigen:
- Maandelijks netto-inkomen van 4 keer de huurprijs over de afgelopen 3 jaar.

Voldoet u niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien u over een borgsteller beschikt of een hogere waarborgsom bereid bent te betalen.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. De inschrijving is geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons het beste op ons kantoornummer bellen om een bezichtiging in te plannen. Als alternatief kunt u ons na de inschrijving ook een reactie sturen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Locatie

[ { "address": "Kralingseweg 43", "city": "Rotterdam", "zipcode": "3062HB", "lat": 51.9270198, "lng": 4.5199053, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN